Fotbal intern

Joseph Akpala, apărat de conducerea lui Dinamo: “Rar un aşa jucător inteligent, vorbitor de 6 limbi străine!”. Exclusiv

21.04.2021 | 22:13
Joseph Akpala aparat de conducerea lui Dinamo Rar un asa jucator inteligent vorbitor de 6 limbi straine Exclusiv
ADVERTISEMENT

Joseph Akpala a fost transferat de Dinamo la începutul lunii aprilie, însă a apucat să joace decât 19 minute pentru “câini” şi s-a accidentat grav suferind o ruptură parţială a tendonului ahilian. Transferul nigerianului a fost aspru criticat de “câini”, însă este apărat de conducerea clubului.

Joseph Akpala a jucat doar 19 minute la Dinamo!

Pe data de 7 aprilie, Dinamo anunţa transferul atacantului nigerian Joseph Akpala. Un vârf cu o mare experienţă care a jucat la cluburi importante precum Werder Bremen sau Club Brugge. Oficialii “câinilor” sperau ca Akpala să mai rezolve din problemele ofensivei, aflată în criză în 2021.

ADVERTISEMENT

Încă de la anunţul transferului lui Akpala, mulţi nu au văzut cu ochi buni această mutare. Argumentul criticilor a fost pauza destul de mare de când jucătorul stă pe bară, ultimul meci jucat fiind în martie 2020.

Din păcate pentru dinamovişti, lucrurile nu au mers bine pentru Akpala la Dinamo. A debutat în ultima etapă din sezonul regulat cu Academica Clinceni, scor 1-3. Nigerianul a evoluat 19 minute, care aveau să fie şi singurele ale sale în echipa “câinilor”.

ADVERTISEMENT

Prunea, principalul critic: “Păi eu vă spun că el a venit accidentat! Ați văzut cum șchiopăta?”

La un antrenament, atacantul în vârstă de 34 de ani s-a accidentat grav. A suferit o ruptură parţială a tendonului ahilian care riscă să îi încheie cariera. Iar această pierdere i-a determinat pe mulţi să critice transferurile făcute de cei de la Dinamo.

Florin Prunea, unul dintre cei mai vehemenţi critici la adresa transferurilor din iarnă de la Dinamo a avansat ipoteza că Akpala a venit accidentat la club: “Dacă vă aduceți aminte, eu v-am spus de băiatul ăsta, săracul, care și-a rupt tendonul. Păi eu vă spun că el a venit accidentat! Ați văzut cum șchiopăta la ultimul meci, alerga și nu putea?, a spus Prunea.

ADVERTISEMENT

“Sunt sigur ca ne putea ajuta foarte mult. Rar am văzut aşa jucător inteligent”

Managerul sportiv al celor de la Dinamo, Marius Nicolae a declarat pentru FANATIK că se spun multe minciuni şi că Akpala nu s-a accidentat în vacanţă aşa cum se vehiculează ci pentru Dinamo:

“Se vorbesc foarte multe neadevăruri. Akpala nu s-a accidentat în vacanţă, s-a accidentat pentru Dinamo. Şi sunt sigur ca ne putea ajuta foarte mult. Rar am văzut aşa jucător inteligent, profesionist, pozitiv, vorbitor de 6 limbi străine.

ADVERTISEMENT

A suferit o ruptură parţială a tendonului ahilian şi a mers să se opereze în Belgia. Păcat că nu ne va putea ajuta. Jucătorii aduşi la Dinamo nu sunt aduşi cu interese ascunse, nu există comisioane sau alte costuri ascunse”, a declarat Marius Nicolae pentru FANATIK.

8 transferuri făcute de Dinamo din iarnă şi până în prezent!

Transferurile din iarnă şi până acum au fost aspru criticate. Dinamo i-a adus pe Steliano Filip, Gudmund Kongshavn, Andrei Blejdea, Gevaro Nepomuceno, Giani Stere, Johnathan Morsay, Raul Albentosa şi Joseph Akpala.

În următoarele zile, Dinamo ar putea perfecta şi transferul lui Constantin Nica. Fundaşul se antrenează cu roş-albii, iar managerul sportiv susţine că zilele următoare cele două părţi ar putea ajunge la un acord.

  • 19 minute a jucat Akpala pentru Dinamo
  • 34 de ani are atacantul nigerian
ADVERTISEMENT