Joseph Hadad are cea mai delicioasă rețetă de pește în crustă de sare. Care este secretul bucătarului. Tehnica este una dintre cele mai vechi, dar continuă să fie apreciată și lăudată de oameni și în ziua de astăzi.
Joseph Hadad cunoaște cel mai bun pește în crustă de sare. Care sunt tainele pe care se bazează cheful pentru acest preparat. Bucătarul consideră că rețeta esta una spectaculoasă și care se sigilează extrem de ușor la cuptor.
Această crustă permite sucurilor să stea în interior în timpul coacerii. Carnea ajunge să se gătească în propriul abur și în plus, sarea o asezonează perfect pentru un rezultat de nota 10. Temperatura cuptorului este foarte importantă.
Pentru acest preparat culinar vedeta nu recomandă să se umble la crustă în timpul coacerii pentru a se întări mult mai repede. De asemenea, bucătarul ține peștele la cuptor pentru aproximativ o jumătate de oră.
„Gătitul în crustă de sare este una din cele mai vechi tehnici de preparare a alimentelor, mai ales dacă aduceți în centrul mesei piesa de rezistență (pește, carne) în crusta consistentă de sare” a scris Joseph Hadad pe blogul personal.
„Bucata de carne se acoperă cu o crustă generoasă de sare amestecată cu albuș de ou, care să o sigileze și se dă la cuptor. «Tencuiala» aceasta permite sucurilor să stea în interior.
Carnea se gătește în propriul abur și de asemenea, o și asezonează. Temperatura cuptorului trebuie să fie ridicată (250oC) ca să permită crustei să se întărească repede. Nu umblați la crustă în timpul coacerii.
Pește se ține la cuptor aproximativ jumătate de oră pentru fiecare kilogram”, a mai scris Joseph Hadad pe blogul său. Crusta de sare se sparge cu ajutorul unui ciocănel înainte de a fi consumat peștele.
Preparatul culinar este delicios, fraged și deloc sărat. Rețeta se pregătește foarte ușor și rapid și nu este nevoie nici de foarte multe ingrediente. E foarte important să aveți o bucată de pește proaspăt și puțină răbdare.