Life

Joseph Hadad, de la Masterchef România în Spania. Ofertă de nerefuzat pentru bucătarul de la Pro TV: „Am fost emoționat”

Chef Joseph Hadad a fost invitat special în emisiunea Masterchef Spania. Bucătarul a oferit detalii despre această experiență, dar și despre vacanță petrecută acasă.
04.05.2022 | 16:21
Joseph Hadad de la Masterchef Romania in Spania Oferta de nerefuzat pentru bucatarul de la Pro TV Am fost emotionat
Joseph Hadad a fost invitat la Masterchef Spania. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Chef Joseph Hadad a călătorit în Spania, în calitate de invitat special în concursul Masterchef. Bucătarul a fost însoțit de Lipaz, fiica lui cea mică. În emisiunea lui Cătălin Măruță, celebrul bucătar a vorbit despre această experiență.

Joseph Hadad, de la Masterchef România în Spania. Ce ofertă a primit celebrul bucătar

Jospeh Hadad a fost invitat special la Masterchef Spania. Experiența l-a bucurat mult pe celebrul bucătar, mai ales că în călătorie a fost însoțit de Lipaz, fiica lui cea mică. În emisiunea lui Cătălin Măruță, Jospeh Hadad a vorbit despre această experiență.

ADVERTISEMENT

„Acolo era finala Masterchef. Au fost invitați împreună cu mine șase chefi din Europa și una dintre ei a fost o fată, era Masterchef din Israel. Acolo ne-am întâlnit noi doi. Am fost foarte fericit. Am fost foarte emoționat acolo, foarte bucuros”, a povestit juratul Masterchef România. 

Jospeh Hadad a dezvăluit că în timpul discuțiilor pe care bucătarii le-au avut în pauzele de filmare, a vorbit despre mâncarea românească. Cu toate că este fanul preparatelor tradiționale, vedeta Pro TV recunoaște că mai bine de jumătate din români nu știu cum să mănânce corect.

ADVERTISEMENT

„Majoritatea trebuie să învățăm, în primul rând, cum să mâncăm. Noi în spate, ca bucătari, avem foarte mult stres. Clientului nu-i place mâncarea, țipă. O dată am servit foie gras cu cireșe și vine omul și spune de ce îi dau să mănânce compot”, a explicat chef Joseph Hadad.

Juratul Masterchef România, vacanță în Israel

Totodată, juratul Masterchef România a fost de curând în vacanță, în Israel, acolo unde s-a reunit cu familia lui. Joseph Hadad a dezvăluit că are o relație strânsă cu părinții săi, pe care îi vizitează ori de câte ori are ocazia. Acasă, bucătarul a fost răsfățat.

ADVERTISEMENT

Cu toate că mama și tatăl lui au vârste înaintate, aceștia se asigură că fiul lor are parte cea mai bună primire atunci când merge în vizită.

„Îmi place conopida la cuptor, cu cartof dulce. El are 90 de ani, el a stat în bucătărie. Mi-a spus să mă duc la el ca la un musafir. Fiica mea are 17 ani, când îl vede că se odihnește, ia singură crema și se duce să-i facă masaj bunicului.

ADVERTISEMENT

Mama a făcut o supă pentru Paște, cu legume, năut și carne de vițel. Are 86 de ani și încă gătește pentru copiii ei. Dacă nu mănânc tot din farfurie, se ceartă cu mine”, a declarat chef Joseph Hadad.

ADVERTISEMENT