Life

Joseph Hadad, în lacrimi la Masterchef. Povestea tristă a unui concurent l-a făcut să-și aducă aminte de moartea soției sale

Momente emoționante în platoul Masterchef. Joseph Hadad nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când și-a amintit de soția sa. Aceasta a murit în urmă cu 13 ani.
13.01.2022 | 14:57
Joseph Hadad in lacrimi la Masterchef Povestea trista a unui concurent la facut sasi aduca aminte de moartea sotiei sale
Joseph Hadad, în lacrimi la Masterchef. Sursă foto: captură Pro Tv
ADVERTISEMENT

Joseph Hadad a trăit o adevărată dramă. A rămas văduv în urmă cu 13 ani și și-a crescut singur cei trei copii.

Povestea tristă a unui concurent care și-a pierdut copilul l-a făcut pe cunoscutul chef să-și reamintească momentele cumplite prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

Nu s-a putut stăpâni și a început să plângă.

Joseph Hadad, în lacrimi la Masterchef. Povestea tristă a unui concurent l-a făcut să-și aducă aminte de moartea soției sale

Unul dintre concurenții de la Masterchef i-a impresionat pe cei trei jurați, Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu. În momentul filmării, acesta își pierduse fiul de doar 38 de zile, dar a reușit să meargă mai departe și să nu renunțe la gătit.

Povestea i-a impresionat pe toți cei trei jurați, dar mai ales pe Joseph Hadad. Acesta și-a reamintit drama cumplită prin care a trecut. În urmă cu 13 ani, soția sa a murit, iar el a rămas singur cu trei copii. În momentul în care a povestit, cunoscutul chef nu și-a putut stăpâni lacrimile.

ADVERTISEMENT
Joseph Hadad
Joseph Hadad, în lacrimi

 

Ceilalți doi jurați au încercat din răsputeri să-și consoleze colegul.

“Să știi că noi avem ceva în comun. Și soția mea a decedat acum 13 ani. Eu știu ce simți tu, în sufletul tău”, i-a spus Joseph Hadad concurentului.

Ce s-a întâmplat cu soția lui Joseph Hadad

Cunoscutul chef a povestit ce s-a întâmplat în urmă cu 13 ani. Atunci a trecut prin cel mai dificil moment din viață. Soția sa a avut o boală necruțătoare și s-a stins din viață. A fost nevoit să-și crească singur cei trei copii.

ADVERTISEMENT

Joseph Hadad a făcut tot ce a putut să o salveze, dar toate eforturile au fost în zadar.

“Soția mea a murit de cancer la sân. Atunci am simțit cum se prăbușește totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut și în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viața mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor. 

Eu am fost numai cu munca și eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul și trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut mașina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc niște medicamente pentru ea și nu am reușit s-o salvez. Am rămas gol”, povestea cunoscutul chef pentru Click.

ADVERTISEMENT