Life

Joseph Hadah, dezvăluiri despre moartea soției. Ce ocupații au copiii juratului de la MasterChef România

Joseph Hadad este un bucătar cunoscut în România, dar care vorbește extrem de rar despre familia sa. Juratul de la MasterChef România a rămas văduv în urmă cu aproape 14 ani.
09.02.2022 | 19:51
Joseph Hadah dezvaluiri despre moartea sotiei Ce ocupatii au copiii juratului de la MasterChef Romania
Joseph Hadad, detalii despre cei trei copii și fosta soție. Juratul de la MasterChef România are cu ce se mândri. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cheful avea 48 de ani când a rămas singur, să aibă în grija sa trei copii de vârste diferite. Din păcate, soția vedetei de la Pro TV avea 42 de ani când a pierdut lupta cu boala de care suferea.

Bucătarul a fost nevoit să muncească și mai mult pentru a le asigura celor mici un viitor mai bun, Joseph Hadad fiind mândru de educația pe care au primit-o aceștia.

ADVERTISEMENT

Și asta se vede din ocupațiile pe care le au copiii celebrului om de afaceri. Băiatul lucrează în IT, în timp ce fiica cea mare, Daniela, i-a călcat pe urme și este în aceeași industrie.

Joseph Hadad, detalii despre cei trei copii și fosta soție. Juratul de la MasterChef România are cu ce se mândri

„Eu aveam 48 de ani când s-a întâmplat, iar Ghila, doar 42. Am rămas văduv cu trei copii – Dor, băiatul cel mare, de 16 ani, Daniela, de 10 ani, şi Lipaz, de 3 ani şi jumătate.

ADVERTISEMENT

Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Ghila avea grijă de casă, de mâncare, de familie.

Când a murit Ghila, am rămas singur și am fost nevoit să muncesc și mai mult și să le ofer copiilor tot ce au nevoie. Alături de ei m-am ridicat. 

ADVERTISEMENT

Dor este pasionat de IT și are studii în acest sens, Daniela este în Germania și lucrează în același domeniu ca mine: este manager de locație în Berlin.

Lipaz, momentan, este cu mine, acasă, învață foarte bine și îmi oferă zilnic momente de mândrie”, a dezvăluit chef Joseph Hahah într-un interviu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Fiica cea mică a cunoscutului jurat de la MasterChef România a împlinit pe 2 ianuarie vârsta de 17 ani. Este o domnișoară frumoasă și responsabilă de care vedeta de la Pro TV este tare mândru.

Bucătarul are numai cuvinte de laudă pentru adolescenta care studiază la colegiul George Coșbuc din București și care acum a mai urcat o treapă în drumul vieții.

Joseph Hadad, mărturie despre drama care i-a marcat viața

Joseph Hadad recunoaște că în copilărie a avut parte de mai multe momente grele, însă moartea soției a fost drama care i-a marcat viața. Femeia a suferit de cancer la sân.

Fosta parteneră de viață a juratului de la MasterChef România a lăsat un gol imens în sufletele copiilor, care au rămas cu o durere uriașă după pierdere.

Pentru bucătar a fost extrem de dificil să crească cei trei copii, dar mulțumită lor a avut puterea de a depăși situația și de a merge mai departe.

ADVERTISEMENT
Tags: