Life

Joseph Hadad, revedere emoționantă cu tatăl său, în Israel: „Era foarte dur cu noi”

Joseph Hadad s-a întors în locul său natal din Israel, unde a avut parte de o întâlnire de-a dreptul emoționantă cu tatăl său. Cum era bucătarul în copilărie?
26.07.2022 | 16:33
Joseph Hadad revedere emotionanta cu tatal sau in Israel Era foarte dur cu noi
Joseph Hadad, împreună cu tatăl său. Foto. Captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Joseph Hadad s-a reîntâlnit cu tatăl său, în Israel. Revederea a fost una extrem de emoționantă pentru juratul de la Masterchef.

Joseph Hadad, reîntâlnire cu tatăl său

Celebrul bucătar nu și-a putut stăpâni lacrimile când a pășit pe meleagurile sale natale, în orășelul Kiryat Motzkin, aproape de Haiffa, locul unde și-a început cariera ca maestru în arta culinară.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care l-a îndrumat și l-a încurajat să urmeze meseria de bucătar, tatăl său, l-a așteptat, ca de fiecare dată, cu un ochi râzând și cu altul plângând. Hadad, stabilit în România de ani buni, îl vizitează cât de des poate. De fiecare dată când cei doi se văd, chef-ul retrăiește cele mai frumoase momente pe care le-a petrecut în Israel. Cele mai multe amintiri sunt din perioada adolescenței.

Hadad a recunoscut de față cu părintele său că a crescut într-un stil cazon, tatăl lui impunându-se destul de mult.

ADVERTISEMENT

„Tata pe vremuri era foarte dur cu noi. Rădăcina bună se crește. Tata m-a zis așa: să fii bun cu oamenii și să îți faci meseria cum trebuie”, a declarat Joseph Hadad într-un reportaj difuzat la PRO TV.

Tatăl lui Joseph Hadad a mărturisit că este mândru de fiul său. Foto: PRO TV

„Mie meseria de bucătar nu mi-a plăcut”

Joseph a mărturisit că îi mulțumește tatălui său pentru felul în care l-a crescut, chiar dacă a fost un pic mai dur. Bucătarul a spus că în adolescență era destul de vagabond. Tatăl său a știut să îl pună la locul lui pentru a nu cădea în prada viciilor, mai ales după ce l-a prins fumând cu alți puștani.

ADVERTISEMENT

„Am fost puțin vagabond. Plecam cu prietenii, când aveam 14-15 ani”, a istorisit bucătarul în emisiunea lui Măruță.

Succesul de care se bucură acum ca chef este datorat tot tatălui său, care practica aceeași meserie pe un vas de croazieră.

ADVERTISEMENT

„Mie meseria de bucătar nu mi-a plăcut la început. Dar… din respect pentru tata, mi-a intrat în sânge”, a adăugat Hadad. Acesta a mai spus, cu ochii podidiți de lacrimi, că pentru el Israel înseamnă în primul rând părinții săi.

 

ADVERTISEMENT