Fotbal intern

Pierdere importantă pentru Devis Mangia. “Are nevoie de operaţie!”

31.10.2018 | 18:48
Pierdere importanta pentru Devis Mangia Are nevoie de operatie

Jovan Markovic, unul dintre cei mai talentaţi jucători de la CS U Craiova, s-a accidentat, iar atacantul în vârstă de 17 ani va avea nevoie de operaţie, susţine Devis Mangia. Antrenorul echipei din Bănie a vorbit la finalul partidei cu Turris Oltul Turnu Măgurele, scor 4-1, despre situaţia fotbalistului care a avut probleme şi la începutul anului 2017.

”Eu cred că are nevoie de operaţie. Nu cred că este ceva foarte, foarte important, dar o lună, o lună şi jumătate este out”, a declarat Devis Mangia după meciul câştigat de Universitatea Craiova pe terenul celor de la Turris Oltul Turnu Măgureşe, scor 4-1, în optimile de finală ale Cupei României.

Jovan Markovic s-a accidentat! Când va reveni atacantul lui CS U Craiova

Jovan Markovic s-a accidentat înaintea partidei jucate de CS U Craiova pe terenul celor de la Turris Oltul Turnu Măgurele, iar Devis Mangia este de părere că atacantul în vârstă de 19 ani va avea nevoie de operaţie. Acesta ar urma să revină pe teren la începutul anului 2019, atunci când oltenii vor merge într-un stagiu de pregătire.

Jovan Markovic se bucură după golul marcat alături de Alexandru Mitriţă şi Nicuşor Bancu în meciul de fotbal dintre Sportul Snagov şi Universitatea Craiova.

Nu este prima dată când  Jovan Markovic are probleme. Fotbalistul în vârstă de 17 ani a suferit o accidentare gravă, o ruptură a ligamentelor încrucişate, la începutul anului 2017. În acel moment, oltenii se aflau în cantonamentul din Turcia, iar Gigi Mulţescu dorea să îi ofere minute la prima echipă. Markovic și-a început cariera la CSS Corabia, iar CS Universitatea Craiova l-a transferat în 2015. A impresionat la juniori și la echipa a doua, iar Gigi Mulțescu a fost cel care i-a dat șansa să debuteze în stagiunea 2016-2017.

Jovan Markovic are dublă cetăţenie, română şi sârbă. Acesta s-a născut la Belgrad, pe 23 martie 2001, dar la scurt timp s-a mutat cu familia la Corabia, în judeţul Olt. Tatăl lui e sârb, iar mama e româncă. Părinţii săi au decis să plece în străinătate, iar atacantul Craiovei a fost crescut la Corabia, de bunica şi de unchiul din partea mamei.