Sport

Jovan Markovic, colecționarul de “bijuterii” al Universității Craiova! Reacție amuzantă după ce s-a distrat cu apărarea FCSB: “Asta fac eu, driblez”. Video

Jovan Markovic a marcat un gol cu adevărat fabulos în meciul FCSB - Universitatea Craiova, după ce a croșetat prin toată defensiva adversă.
18.03.2023 | 21:25
Jovan Markovic colectionarul de bijuterii al Universitatii Craiova Reactie amuzanta dupa ce sa distrat cu apararea FCSB Asta fac eu driblez Video
Jovan Markovic a marcat un gol cu adevărat fabulos în meciul FCSB - Universitatea Craiova, după ce a croșetat prin toată defensiva adversă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
18-03-2023
21:42

Jovan Markovic după FCSB - Universitatea Craiova 1-1: "Asta fac eu, driblez"

Este un rezultat echitabil, noi în prima repriză și ei în a doua. Am fost mai motivați, mai agresivi în prima repriză. Un punct în deplasare este foarte valoros. Am avut câteva probleme cu genunchiul, m-a durut puțin și am zis să nu risc să nu ajung la ceva grav.

Sperăm ca meciurile viitoare să câștigăm. Este un campionat strâns, echipe foarte bune. Meciuri din ce în ce mai grele. Asta fac eu de obicei, driblez. Sper să fie un alt Markovic și să ajut echipa cât mai mult”, a declarat Markovic după meci la Digi Sport.

Partida de pe Arena Națională contează pentru prima etapă a play-off-ului din SuperLiga, iar oltenii caută victoria pentru a rămâne cu șanse în lupta la titlu, acolo unde favorite sunt Farul Constanța și CFR Cluj.

Gol fabulos reușit de Jovan Markovic în FCSB – Universitatea Craiova

Prima repriză a întâlnirii FCSB – Universitatea Craiova s-a desfășurat într-un ritm alert, cu ocazii la ambele porți, însă cireașa de pe tort a fost pusă de atacantul Jovan Markovic, care a înscris un gol de excepție.

ADVERTISEMENT

În minutul 32, după o aruncare de la margine efectuată rapid de Andrei Ivan, Markovic a reușit să treacă din preluare printre Adrian Șut și Deian Sorescu, iar apoi la rând a venit Joyskim Dawa.

Atacantul oltenilor nu a avut nicio problemă în a trece de fundașul camerunez și și-a continuat spectaculoasa acțiune cu un dribling fin în fața lui Iulian Cristea și un șut la colțul scurt din 6 metri, fără speranță pentru Ștefan Târnovanu.

ADVERTISEMENT

A fost un gol fabulos reușit de Jovan Markovic, care a venit și pe fondul absenței din centrul defensivei celor de la FCSB a lui Joonas Tamm. Internaționalul eston nu este în lot din cauza unei gripe, dar oricum el nu mai este pe placul lui Gigi Becali.

Markovic nu e la prima reușită de generic TV

Jovan Markovic nu este la prima reușită spectaculoasă în carieră. În 25 iulie 2021, atacantul de 21 de ani reușea un gol asemănător într-un meci tot cu FCSB. Atunci, oltenii pierdeau pe Arena Națională, scor 1-4, iar golul lui Markovic care închidea tabela nu avea niciun impact. VEZI VIDEO

ADVERTISEMENT

Fotbalistul Universității Craiova a mai reușit o execuție fantastică în acest sezon din SuperLiga, la partida câștigată pe teren propriu, scor 3-0, în fața formației Chindia Târgoviște, în etapa a 21-a a sezonului regulat.

Atunci, Alexandru Crețu a recuperat un balon în jumătatea proprie, a plecat pe un contraatac fulger și i-a oferit o pasă foarte bună lui Markovic, care l-a executat pe portarul Cătălin Căbuz cu un lob perfect de la 16 metri.

ADVERTISEMENT

Aproape 20.000 de spectatori au fost prezenți pe Arena Națională la meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova, iar galeriile s-au duelat de la distanță ca de obicei. N-au lipsit nici materialele pirotehnice și mesajele acide ale ”roș-albaștrilor” la adresa oltenilor.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,42 este cota pentru ”sub 2,5 goluri” la Universitatea Craiova – CFR Cluj

ADVERTISEMENT