Sport

Jovan Markovic, omul meciului U Craiova – Farul. A marcat o „dublă”, pe care i-a dedicat-o fiului său nou-născut. Prima reacție a atacantului

Jovan Markovic a reușit să înscrie în duelul dintre Universitatea Craiova și Farul Constanța, iar atacantul a dedicat reușita copilului său născut chiar în ziua meciului.
05.09.2022 | 22:23
Jovan Markovic, gol dedicat copilului său născut chiar în ziua meciului U Craiova - Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
05-09-2022
20:45

Prima reacție a lui Jovan Markovic

Jovan Markovic a oferit prima reacție după „dubla” reușită în U Craiova – Farul, scor 4-3, fiind bucuros că a devenit tată: „Mă bucur foarte mult că am reușit să marchez, mi-a născut soția și sunt foarte bucuros.

Ne așteptam să fie un meci greu, pentru că Farul are o echipă bună. Ne bucurăm că am reușit să întoarcem scorul și să plecăm cu trei puncte”.

„După un meci atât de frumos, vă dați seama că e o bucurie mare. Avem mare încredere, am avut un meci greu la Hermannstadt, cu un teren greu, am pierdut, dar o luăm de la capăt.

Personal mă interesează să-mi ajut echipa. Nu mă interesează părerea celorlalți, eu îl ascult pe mister”, a mai spus Markovic.

Atacantul oltenilor a aflat chiar înaintea confruntării că a devenit tată, iar bucuria sa a fost transpusă și în teren, fiind unul dintre cei mai activi jucători din echipa lui Mirel Rădoi.

Jovan Markovic, gol dedicat copilului său născut chiar în ziua meciului U Craiova – Farul

Jovan Markovic i-a dedicat golul copilului său, care s-a născut chiar în ziua partidei dintre Universitatea Craiova și Farul, meci în care s-a distrat cu apărarea „marinarilor”.

ADVERTISEMENT

Atacantul oltenilor a avut un moment de strălucire într-o primă repriză în care Craiova a fost dominată de către Farul, scor 2-3, Markovic reușind să aducă egalarea în minutul 26.

După golul înscris, Jovan Markovic s-a dus direct la camerele de pe marginea terenului și a celebrat legănându-și mâinile, ca și cum și-ar ține copilul în brațe. Jovan Markovic și Lorena Iovănescu au împreună un băiețel.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Jovan Markovic a reușit să facă „dubla” în a doua repriză a partidei cu Farul.

  • 21 de ani are Jovan Markovic

„Cred că toți din jurul lui își doresc să ajungă fotbalist, mai puțin el”

Jovan Markovic continuă să fie contestat din cauza kilogramelor în plus pe care le are, iar Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, l-a taxat dur pe acesta.

ADVERTISEMENT

„El are un avantaj la Craiova. Croiala la tricouri… La Craiova tricourile sunt în regulă, la naţională sunt slim fit şi acolo vezi diferenţa.

Markovic nu poate să înţeleagă că nu e OK fizic, şi ştiu că oamenii de la Craiova fac sacrificii mari cu el, dar el nu înţelege că nu poţi să faci fotbal de performanţă aşa, cu fizicul ăsta.

ADVERTISEMENT

Eu am asistat la o discuţie cu anumiţi scouteri  de la naţională, care m-au întrebat de jucători buni, eu l-am arătat pe el, şi scouterul din Germania mi-a răspuns că vrea jucători, nu membri a staff-ului… Vă daţi seama? L-a confundat… Pentru că nu e ‘fit’”.

„Omul era din Germania! Deci vă daţi seama… Trebuie să arăţi într-un anume fel. Păcat pentru că este înzestrat cu talent… Cred că toţi din jurul lui îşi doresc să ajungă mare fotbalist, mai puţin el”, a mai spus Andrei Vochin.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 2,32 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT