Sport

Jovan Markovic l-a impresionat pe Basarab Panduru: „L-am văzut pe cântar, nu are șunci! Inventează golurile”

Jovan Markovic a reușit să îl impresioneze pe Basarab Panduru la finalul partidei dintre Universitatea Craiova și Farul Constanța, scor 4-3, partidă în care a dat o „dublă”.
06.09.2022 | 00:40
Jovan Markovic la impresionat pe Basarab Panduru Lam vazut pe cantar nu are sunci Inventeaza golurile
Jovan Markovic l-a impresionat pe Basarab Panduru. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

Totodată, „Pandi” a spus că în perioada în care era în staff-ul lui Laurențiu Reghecampf la Craiova, l-a văzut pe Jovan Markovic, despre care spune că nu este gras.

Jovan Markovic l-a impresionat pe Basarab Panduru

Basarab Panduru a fost impresionat de Jovan Markovic după „dubla” reușită de atacantul oltenilor în duelul cu Farul Constanța, chiar în ziua în care a devenit tată.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să mă crezi, că eu l-am văzut pe Markovic pe cântar. Nu arată gras! Nu are șunci. Eu l-am văzut dezbrăcat, doar în șort, la cântar și era în regulă.

N-are burtă, n-are șunci. Nu are cinci kilograme în plus, nu avea nici atunci. Nu știu dacă e în regulă, că nu mi se pare că e în regulă la cum îl văd la televizor.

ADVERTISEMENT

Am înțeles și eu asta că televizorul te face mai mare, dar ce zice Rădoi, aia spun și eu”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Am avut un mare meci, dar n-am prea înțeles nimic din el!”

Basarab Panduru a continuat și a comentat partida dintre U Craiova și Farul, despre care a spus că a fost frumoasă, însă din care nu a înțeles multe lucruri:

ADVERTISEMENT

„Am avut un mare meci, păcat că n-am prea înțeles mai nimic din el. Nimic nu-mi arăta meciul ăsta că se duce înspre 4-3.

Rezultatul e unul incredibil, nu e ușor de la 1-3 să bați 4-3. Mai ales că Craiova nu mi-a arătat că e echipa care să revină în meciul ăsta.

ADVERTISEMENT

Cred că Farul merita măcar un punct în seara asta, pentru că a jucat fotbal și chiar a dominat meciul în prima repriză”.

„Markovic inventează golurile, pentru că golurile Craiovei sunt inventate, mai puțin al patrulea, unde greșește Aioani.

Mi-a plăcut și felul în care Markovic a luat adversarii cu el și a reușit să se descurce, nu e ușor”, a mai spus Basarab Panduru.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 2,32 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT