Sport

Jovan Markovic, promisiune pentru fanii Universității Craiova. ”Nu vreau titlul de golgheter, ci de campion”

La 21 de ani, Jovan Markovic este deja un nume consacrat la Universitatea Craiova. Ultimul sezon a fost cel mai bun al carierei tânărului atacant. Fotbalistul le-a făcut o promisiune fanilor.
28.06.2022 | 10:14
Jovan Markovic promisiune pentru fanii Universitatii Craiova Nu vreau titlul de golgheter ci de campion
Jovan Markovic a înscris 13 goluri în precedentul sezon. În noul campionat vrea să marcheze și mai mult și să câștige titlul cu Universitatea Craiova. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Născut la Belgrad, stabilit în Oltenia, Jovan Markovic este unul dintre tinerii fotbaliști care au făcut ”valuri” în precedenta ediție de campionat. Al doilea golgheter al Universității Craiova și-a stabilit țintele pentru viitoarea stagiune.

Jovan Markovic: „Nu mă gândesc la titlul de golgheter, ci la titlul de campion”

Fotbalist rasat, cu tehnică și viziune, cu un acut simț al porții, Jovan markovic a depășit stadiul de promisiune.

ADVERTISEMENT

Însă, până să ajungă indispensabil în Oltenia, a fost la un pas să semneze cu o rivală a alb-albaștrilor, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Oficialii și fanii Universității Craiova așteaptă multe realizări din partea atacantului ce a perforat plasele porților adverse de 13 ori în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

„Noi ne pregătim pentru campionat, încercăm să câștigăm fiecare meci din cantonament. Fiecare campionat este un nou început pentru noi.

Încerc să îmi fac treaba și mă pregătesc în cantonament. Sper să încep campionatul foarte bine și să îmi ajut echipa să câștige. Eu încerc, tot timpul îmi doresc să marchez cât mai mult și să îmi ajut echipa.

ADVERTISEMENT

Nu mă gândesc la titlul de golgheter, ci la titlul de campion cu Universitatea. Dacă voi ajunge golgheter va fi un plus pentru mine”, a spus Markovic pentru pagina oficială a Universității Craiova.

Jovan Markovic nu țintește, deocamdată, un transfer în străinătate

Fotbalistul Universității Craiova va deveni, mai devreme sau mai târziu, un jucător care ar putea aduce o sumă consistentă în visteria oltenilor.

ADVERTISEMENT

Atacantul a mărturisit că în acest moment nu se gândește decât să dea goluri, cât mai multe goluri în tricoul Craiovei. Un transfer în străinătate? Când va veni timpul se va face.

„Presiune la Universitatea este tot timpul, noi ne dorim foarte mult să câștigăm fiecare meci. Pe mine este o presiune mai tot timpul, pentru că trebuie să îmi ajut echipa în față.

Nu mă gândesc la transfer, mă gândesc să joc cât mai mult la Universitatea Crauiova și dau cât mai multe goluri”, a mai spus Markovici.

1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Jovan Markovic, conform transfermarkt


  • (P) Cota BETANO pentru FK Vllaznia – Universitatea Craiova: 3,50 este cota pentru ”2 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT