Sport

Jovan Markovic și-a botezat fiul la câteva ore după ce a fost exclus din lotul Universității Craiova. Mihăilă a venit special din Italia, Rădoi a lipsit

Exclus din lot de către Mirel Rădoi, Jovan Markovic, și-a botezat fiul la Craiova. La petrecere a participat și fostul său coleg de la Universitatea Craiova, Valentin Mihăilă.
13.11.2022 | 18:41
Jovan Markovic sia botezat fiul la cateva ore dupa ce a fost exclus din lotul Universitatii Craiova Mihaila a venit special din Italia Radoi a lipsit
Jovan Markovic a petrecut alături de Valentin Mihăilă la botezul fiului său! Mirel Rădoi, marele absent de la eveniment. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Jovan Markovic și-a botezat fiul, iar la petrecere au asistat și prietenii săi din familia „alb-albastră”. Tânărul atacant al oltenilor nu traversează o perioadă bună la Universitatea Craiova și a fost exclus din lot de către Mirel Rădoi, din cauza atitudinii sale.

Jovan Markovic a făcut botezul fiului său. Mirel Rădoi, marele absent de la acest eveniment

Tânărul atacant al Universității Craiova are satisfacții mari în viața persoanală în acest an, deoarece a devenit tată pentru prima oară. Acesta și-a botezat copilul la câteva luni de la nașterea sa, iar la petrecere au asitat prietenii apropiați alături de care a evoluat la „Știința”.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a venit din Italia în Bănie, pentru a fi prezent la eveniment și nu doar atât. Jucătorul celor de la Parma a fost și moșul fiului său, iar team managerul de la Universitatea Craiova, Emil Pieleanu, a fost nașul ales de Jovan Markovic.

Totuși, nu toți membrii Universității Craiova au fost prezenți la botezul fiului lui Jovan Markovic. Din informațiile FANATIK, Mirel Rădoi a fost marele absent la eveniment, deoarece a decis să rămână la București, după partida cu Rapid, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

Jovan Markovic nu se află în cele mai bune relații cu Mirel Rădoi, care l-a exclus pe o perioadă nedeterminată din lotul Universității Craiova. Atacantul oltenilor a fost convocat de Emil Săndoi în lotul naționalei U21 și va pleca luni, 14 noiembrie, în stagiul de pregătire.

Jovan Markovic împreună cu Valentin Mihaila și Emil Pieleanu la botezul fiului său. sursă foto: Facebook
Jovan Markovic împreună cu Valentin Mihaila și Emil Pieleanu la botezul fiului său. sursă foto: Facebook

Jovan Markovic, exclus din lot alături de alți trei jucătorii de la Universitatea Craiova: „Indolența și sufiecința nu le accept”

La finalul partidei Rapid – Universitatea Craiova, scor 2-2, Mirel Rădoi și-a explicat decizia de a îi exclude din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă. Acesta a precizat că cei trei nu sunt la prima abatere de acest fel.

ADVERTISEMENT

”Dacă voiam îi țineam în lot (n.r. – jucătorii excluși), dacă cineva se crede mai presus decât alții nu vor juca. Eu nu stau să mă rog de nimeni, eu cred că ar trebui să înțeleagă. Ai greșit o dată, îți mai dau o șansă, că am fost și eu jucător, dar la a treia ești exclus. Indolența și sufiecința nu le accept.

Pe Ivan l-am avut și la națională, l-am rugat să nu mai simuleze. A simulat cu Voluntari și s-a accidentat. Marko (n.r. – Jovan Markovic), mă rog de el. Dacă am ajuns să mă rog eu și ceilalți de el, nu e bine. Sergiu (n.r. – Hanca), ține adversarul într-una, i-am explicat ce trebuie să facă și nu a înțeles.

ADVERTISEMENT

Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Nistor a știut să profite, dar el nu. În momentul de față sunt excluși, vom vedea pe ce perioadă, am vorbit foarte serios. Niciodată nu am să stric atmosfera de la club pentru un jucător, poate să fie oricine”, a spus Mirel Rădoi.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,36 este cota pentru „12” la Chindia – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele.

ADVERTISEMENT