Sport

Jovan Markovic va deveni tată, la 21 de ani! Cum i-a dat iubita sa vestea cea mare. Foto

Jovan Markovic este în culmea fericirii. Iubita sa l-a anunțat, într-un mod inedit, că este însărcinată. Astfel, atacantul Universității Craiova va deveni tată, la doar 21 de ani.
12.03.2022 | 20:59
Jovan Markovic va deveni tata la 21 de ani Cum ia dat iubita sa vestea cea mare Foto
Jovan Markovic va deveni tată, la doar 21 de ani. Sursa foto: sporptictures.eu
ADVERTISEMENT

Jovan Markovic are numai motive de bucurie. Pe plan sportiv se poate lăuda cu nouă reușite în actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1, iar în viața personală tocmai a primit cea mai importantă veste.

Jovan Markovic, tată la 21 de ani. Iubita sa este însărcinată

La 21 de ani – vârstă pe care o va împlini în 23 martie – , Markovic se pregătește să devină tată. Fericitul anunț a fost făcut chiar de Lorena Iovănescu, printr-o imagine emoționantă, publicată pe rețelele de socializare. Aceasta îl surprinde pe internaționalul român în timp ce-și sărută fericit iubita, ținând în mână fotografia ecografiei.

ADVERTISEMENT

Vestea vine la câteva ore după meciul cu FC Argeș, în care acesta a fost la un pas să marcheze cel de-al zecelea gol din actuala stagiune. Servit excelent în banda stângă, acesta a luat acțiunea pe cont propriu, a pătruns în careu, l-a păcălit pe Alin Dobrosavlevici și a șutat la colțul lung, dar bara transversală s-a opus.

Universitatea Craiova a obținut, însă, fără emoții, toate cele trei puncte. Gustavo (23), Roguljic (83) și Baiaram (84) au consemnat cea de-a șaptea victorie consecutivă și, implicit, un debut cu dreptul în faza play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf regretă ratarea elevului său: „O fază incredibilă”

Imediat după fluierul final, Laurențiu Reghecampf a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevilor săi, dar și-a exprimat regretul pentru faptul că faza superbă creată de Jovan Markovic nu s-a finalizat cu gol.

Îmi pare rău la faza lui Marko că nu a intrat mingea în poartă, o fază incredibilă”, a declarat tehnicianul alb-albaștrilor la flash-interviu, evitând, în schimb să dezvăluie obiectivul pentru ultima parte a sezonului.

ADVERTISEMENT

Sunt mulțumit pentru cum au alergat băieții, am recuperat foarte bine mingile. A fost o bâlbâială unde am avut puține emoții, dar în rest am controlat jocul cap-coadă.

Am avut multe ocazii, am marcat doar două goluri. Ne pregătim pentru următorul meci și vedem”, a conchis Reghecampf.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – Universitatea Craiova: 2,30 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT