Sport

Două vedete ale lui CSM Bucureşti s-au transferat la Buducnost! Motivul mutării

23.01.2019 | 21:53
Doua vedete ale lui CSM Bucuresti sau transferat la Buducnost Motivul mutarii

Jovanka Radicevic şi Majda Mehmedovic s-au transferat la Buducnost, mutarea fiind anunţată pe site-ul oficial al formaţiei din Muntenegru. CSM Bucureşti îşi va pierde două dintre vedetele echipei în vară. Cu toate acestea, campioana României a anunţat luni transferul Claudiei Constantinescu de la HC Zalău, jucătoare adusă pe postul Cristinei Neagu, accidentată până la finalul sezonului.

Cele două handbaliste din Muntenegru au semnat contracte cu Buducnost pentru următoarele două sezoane, cu toate că Jovanka Radicevic a fost transferată de CSM Bucureşti în urmă cu un an. Extrema dreapta de 32 de ani semnase un contract cu o durată de doi ani, însă a renunţat la acordul cu campioana României.

Jovanka Radicevic şi Majda Mehmedovic s-au transferat la Buducnost. De ce au plecat cele două handbaliste

Jovanka Radicevic şi Majda Mehmedovic s-au transferat la Buducnost, echipă pentru care vor juca din sezonul viitor. Presa muntenegreană a anunţat că formaţia din Podgorica vrea să aducă mai multe dintre componentele echipei naţionale a Muntenegrului pentru a juca împreună. La Buducnost, Jovanka Radicevic şi Majda Mehmedovic vor fi colege cu Cristina Laslo, componentă a echipei naţionale de handbal feminin a României, care a participat la Campionatul European din Franţa.

Jovanka Radicevic şi Majda Mehmedovic s-au transferat la Buducnost
Jovanka Radicevic şi Majda Mehmedovic s-au transferat la Buducnost

Mutarea lui Majda Mehmedovic la Buducnost a fost anunţată încă din weekend, când Itana Grbic a anunţat că va pleca la Siofok din moment ce nu va putea prinde prea multe minute după transferul jucătoarei de la CSM Bucureşti. “Am venit de la Vardar la Buducnost pentru Dragan Adzic. Acum vine Majda, cea mai bună extremă stângă de la EURO. Nu pot să cer nimic şi nu cred că voi putea juca 60 de minute”, declarat Itana Grbic în presa din Muntenegru. Majda Mehmedovic joacă la CSM Bucureşti din 2016, alături de care a câştigat cinci trofee.