Sport

Joyskim Dawa a semnat contractul cu FCSB și a fost prezentat oficial. Ce număr și-a ales internaționalul camerunez

Internaționalul camerunez Joyskim Dawa a semnat contractul cu FCSB și s-a prezentat la baza de pregătire a roș-albaștrilor. Fanii au reacționat pozitiv.
22.06.2022 | 14:05
Joyskim Dawa a semnat contractul cu FCSB si a fost prezentat oficial Ce numar sia ales internationalul camerunez
Joyskim Dawa este oficial jucătorul vicecampioanei FCSB. Sursa foto: Facebook/FCSB
ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa a fost primul fotbalist pe care FCSB l-a antamat în această vară, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Camerunezul a semnat contractul și a fost prezentat oficial.

FCSB nu mai are probleme în defensivă

Apărătorul de 26 de ani Joyskim Dawa este oficial jucătorul vicecampioanei FCSB. Internaționalul camerunez s-a prezentat la baza de pregătire de la Berceni imediat după ce a parafat contractul cu gruparea finanțată de FCSB.

ADVERTISEMENT

Jucător de forță, Dawa a fost dorit în mod expres de patronul Gigi Becali după ce echipa lui a rămas fără apărători centrali la finalul sezonului trecut.

Lui Paulo Vinicius nu i-a fost prelungit contractul, lui Andrei Miron i-a fost reziliat acordul, iar Iulian Cristea s-a accidentat la echipa națională și va lipsi aproximativ 6 luni.

ADVERTISEMENT

”Bine ai venit, Joyskim Dawa!

FCSB anunță transferul lui Joyskim Dawa, care a evoluat, în sezonul trecut, pentru Fotbal Club Botoșani.

Fundașul camerunez în vârstă de 26 de ani va purta tricoul cu numărul 5 și a ajuns deja la Baza Sportivă FCSB.

ADVERTISEMENT

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, anunță FCSB prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Fanii au reacționat pozitiv după transferul lui Dawa

Suporterii echipei FCSB au primit cu entuziasm oficializarea transferului lui Joyskim Dawa, ultima oară la FC Botoșani, pentru care a jucat în 31 de partide (29 ca titular) în precedenta ediție din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

”Ăsta mai arată a fundaș, are fizic, talie, sperăm să ajute echipa! Succes”, a scris un fan.

”Bun venit! Este ce trebuie, fundaș foarte înalt! Bun la cap cum este și Edjouma. Multă baftă”, a reacționat un altul.

”Hai băieți că se poate anul ăsta!! Avem și oameni în careu să nu mai fim dominați la toate fazele fixe!!”, a mai scris un suporter al roș-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT