Sport

Joyskim Dawa, gest superb înainte de FCSB – CS Mioveni. E Moș Nicolae pentru 150 de copii sărmani. Foto

Joyskim Dawa, fundașul central al FCSB, a făcut un gest care îl va impresiona pe Gigi Becali înainte de meciul cu Mioveni.
05.12.2022 | 17:14
Joyskim Dawa gest superb inainte de FCSB  CS Mioveni E Mos Nicolae pentru 150 de copii sarmani Foto
800.000 de euro e cota lui Dawa conform Transfermarkt. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa, unul dintre jucătorii preferați ai lui Gigi Becali, a făcut un gest care îl va obliga pe patronul FCSB să îl aprecieze și mai mult.

Joykim Dawa, gest superb pentru 150 de copii defavorizați

Dawa este protagonistul unui gest emoționant și care merită scos în evidență înaintea meciului dintre FCSB și CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Internaționalul reprezentativei din Camerun nu uită de unde a plecat, mai ales că provine dintr-o țară săracă, cu mulți copii orfani, iar salariul din România îi permite fără probleme să facă astfel de gesturi.

Joyskim Dawa a umplut o mașină întreagă cu dulciuri pentru 150 de copii nevoiași de la Valea Plopului.

ADVERTISEMENT
Joyskim Dawa a cumpărat personal dulciurile pentru cei 150 de copii de la Valea Plopului
Joyskim Dawa a cumpărat personal dulciurile pentru cei 150 de copii de la Valea Plopului.

Voluntarii de la Dor de Viitor, mesaj emoționant pentru Joyskim Dawa: „Un Om cu Inimă mare”

Gestul lui Dawa i-a impresionat pe voluntarii unui ONG și care i-au transmis un mesaj special: „La #ValeaPlopului 150 de inimioare mici îl așteaptă cu speranță pe Moș Nicolae! Luni seara își vor pregăti ghetuțele și vor merge la somn cu speranța că dimineață moșul le va umple cu multe cadouri.

Bineînțeles, că Moșul are nevoie de ajutor pentru a umple atât de multe ghetuțe, și @dawajoyskim s-a alăturat campaniei #DorDeViitor.

ADVERTISEMENT


@dawa.joyskim Nu este doar un mare Jucător de Fotbal ci și un Om cu o Inimă la fel de mare, care Nu a putut rămâne indiferent știind că 150 de suflețele mici așteaptă cu nerăbdare venirea Moșului, și a decis să-i fie alături! Fiecare donație e o treapta către Rai! Mulțumim Dawa pentru ajutor!”, se arată într-o postare pe Instagram a Roxanei Maria Rusu.

Dawa are 26 de meciuri în acest sezon la FCSB, fiind unul dintre golgheterii echipei. Fundașul central în vârstă de 26 de ani a reușit nu mai puțin de cinci goluri și o pasă decisivă, fiind evaluat conform Transfermarkt la 800.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Fundașul central al FCSB revine pe teren pentru vicecampioana României la meciul din etapa a 19-a, de pe Național Arena, împotriva celor de la CS Mioveni.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la FCSB – CS Mioveni. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: