Fotbal intern

Juan Albin, beţie de pomină cu Adrian Mutu: “Am băut până am căzut cu gura de podea!”

23.11.2018 | 10:58
Juan Albin betie de pomina cu Adrian Mutu Am baut pana am cazut cu gura de podea

Juan Albin a acordat un interviu în exclusivitate pentru FANATIK.RO în care nu s-a ferit să povestească nici o beție de pomină făcută cu Adrian Mutu, pe vremea când cei doi erau la Dinamo – el jucător, Mutu președinte. 

Jucătorul nu a apucat să petreacă însă prea mult timp pe teren la Dinamo, bifând doar patru partide în campionat, iar apoi alegând să se întoarcă în Mexic, la Veracruz, echipă de care aparținea.

Juan Albin, beţie de pomină cu Adrian Mutu

Episodul povestit de fotbalistul uruguayan este demn de seria filmelor „Hangover”. Albin a dezvăluit că a început să bea cu Mutu acasă la acesta în seara în care FCSB juca în Liga Campionilor cu Sporting. Beția s-a terminat cu Albin fără să-și mai amintească mare lucru din cele întâmplate. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani spune că ar fi căzut de pe canapea în timp ce dormea, lovindu-se la față.

„Să îți povestesc ceva interesant. Mutu îmi dă mesaj să mă duc la el acasă ca să discutăm. M-am dus, deși nu aveam nici un ban pentru că aveam cardurile blocate în Mexic. Mutu mi-a plătit taxiul. Când am ajuns, Mutu mă aștepta cu pizza și o sticlă mare de vodka. În acea zi se juca meciul dintre Steaua și Sporting Lisabona. Am început să ne uităm la partidă și să bem.

Mi-a spus că mai devreme a fost și Cosmin pe la el pe acasă și că era foarte trist că am decis să plec. Mi-a dezvăluit și că în trei luni, în decembrie sau ianuarie, va deveni noul selecționer al României, ceea ce ulterior s-a întâmplat! Am tot băut și s-a făcut foarte târziu. Am vorbit prin telefon și cu impresarii mei, pentru că îmi spusese Cosmin cu o zi înainte că vrea să le ceară să dea înapoi comisionul încasat pentru transferul meu.

Fără să ne dăm seama, eram deja beți! Am adormit la Mutu pe canapea și, probabil, la un moment dat, am căzut cu gura de podea! Așa m-am rănit în zona dintre nas și gură. M-am trezit a doua zi dormind la el pe canapea. Când m-am uitat în oglindă, am văzut acea rană, de care nu îmi aminteam nimic. Am fost beat și nu am simțit nimic” – a spus Juan Albin în exclusivitate pentru FANATIK.RO

Tags: