Sport

Juan Bauza își face buletin de Craiova după ce a semnat un nou contract cu FC U 1948. ”A venit și mama aici, urmează să ajungă și tata”. Video

Juan Bauza a semnat prelungirea contractului cu FC U Craiova și își aduce familia în Bănie. Fotbalistul se gândește și la naționala României.
15.09.2022 | 10:25
Juan Bauza isi face buletin de Craiova dupa ce a semnat un nou contract cu FC U 1948 A venit si mama aici urmeaza sa ajunga si tata Video
Juan Bauza are gânduri mari la FC U Craiova. Își aduce familia alături și așteaptă o convocare la naționala României. © FOTO:Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu i-a oferit un nou contract lui Juan Bauza după ce fotbalistul a atras atenția rivalelor FCSB și Universitatea Craiova. Argentinianul se simte bine în Bănie. Își aduce familia și nu ar spune nu să joace sub ”tricolor”, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Juan Bauza: ”Sunt fericit, ca la mine acasă”

Decarul echipei FC U Craiova a impresionat în primele meciuri din actualul campionat și a atras atenția celor de la FCSB și Universitatea Craiova. Adrian Mititelu s-a mișcat repede și i-a oferit un nou angajament valabil până în 2025.

ADVERTISEMENT

Ca să fie sigur că nu va ajunge la una dintre rivalele din SuperLiga, patronul i-a fixat și o clauză de reziliere de 8 milioane de euro, ceea ce face imposibil transferul sud-americanului la un club din România.

Bauza însă nu pare tentat să plece prea curând din Craiova. Fotbalistul a mărturisit că recent mama lui a ajuns în Bănie să-i fie alături, iar în perioada următoare li se va alătura și tatăl jucătorului.

ADVERTISEMENT

”De când am venit la FCU Craiova am fost tratat foarte bine. Mă simt ca la mine acasă. Sunt foarte fericit, sunt ca la mine acasă. Pe lângă acest lucru, a venit și mama mea aici, urmează să ajungă și tatăl meu. Mă simt cu adevărat împlinit”, a declarat Bauza, pentru site-ul oficial al clubului.

Visează să fie campion cu FC U Craiova și nu ar refuza să joace pentru România

Juan Bauza este considerat cel mai bun decar din campionatul României. Nu se gândește să plece prea curând din Bănie și vrea să-și ajute echipa să câștige titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

”La momentul actual sunt concentrat doar pe echipă, să joc, să luptăm. Avem un obiectiv: să intrăm play-off. Avem o echipă mare și un antrenor pe măsură. Cred că putem reuși, și după ce ne vom îndeplini obiectivul, să ne luptăm pentru titlu”, a adăugat Bauza.

Fotbalistul a mărturisit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK că a visat dintotdeauna să joace pentru Argentina. Este conștient că acest lucru e aproape imposibil, însă continuă să spere că va evolua într-o zi la cel mai înalt nivel, în competițiile rezervate reprezentativelor naționale.

ADVERTISEMENT

”În mod clar am visat mereu să îmi reprezint țara jucând la echipa națională! Bineînțeles că ar fi o mare onoare și aș accepta cu plăcere dacă ar veni o convocare pentru naționala României!”, a declarat Bauza pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT