Sport

Juan Bauza și-a prelungit contractul cu FC U Craiova. Adrian Mititelu i-a fixat o clauză de transfer uriașă

Argentinianul Juan Bauza și-a prelungit contractul cu FC U Craiova. Un eventual transfer în România a devenit imposibil din cauza clauzei.
14.09.2022 | 15:56
Juan Bauza sia prelungit contractul cu FC U Craiova Adrian Mititelu ia fixat o clauza de transfer uriasa
Juan Bauza și-a prelungit contractul cu FC U Craiova și are o clauză imposibilă pentru un transfer în România. © FOTO:Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fotbalistul dorit de Gigi Becali, Juan Bauza a semnat un nou contract cu FC U Craiova. Adrian Mititelu s-a asigurat că nu va ajunge în curtea rivalei. I-a fixat o clauză de reziliere uriașă.

Pe ce durată se întinde noul contract și la cât se ridică clauza de reziliere a lui Juan Bauza

Argentinianul de 26 de ani Juan Bauza a semnat un nou acord cu gruparea patronată de Adrian Mititelu, iar patronul oltean i-a fixat o clauză de reziliere imposibilă pentru un transfer în România.

ADVERTISEMENT

Sud-americanul este fotbalistul lui FC U Craiova până în 2025, conform noului contract. Pentru a se asigura că cel mai bun număr 10 din SuperLiga nu va ajunge în curtea unei rivale, patronul Adrian Mititelu i-a fixat și noul preț.

8.000.000 de euro este clauza de reziliere a acordului. Anunțul a fost făcut de reprezentanții clubului din Bănie, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Juan Bauza a ajuns în Bănie în vara anului trecut sub formă de împrumut de la gruparea de ligă secundă Csikszereda, iar Adrian Mititelu a decis să plătească în această vară 150.00 de euro pentru transferul lui definitiv.

Juan Bauza, start de campionat impresionant

Sud-americanul din linia mediană a celor de la FC U Craiova a avut un start de sezon excelent în SuperLiga. Cu el în teren oltenii nu au pierdut meciurile cu CFR Cluj, FCSB și Rapid.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile lui Bauza au atras repede interesul miliardarului Gigi Becali care nu a ascuns faptul că și-l dorește pe argentinianul care mărturisea că nu ar refuza să joace pentru România, dezvăluire făcută în exclusivitate pentru FANATIK.

Finanțatorul roș-albaștrilor vrea să construiască o super echipă, iar mijlocașul sud-american este genul de ”dirijor” de care trupa pregătită de Nicolae Dică ar avea nevoie.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul s-a accidentat tocmai în meciul FCSB – FC U Craiova încheiat la egalitate 1-1, dar acest aspect nu l-a făcut pe Gigi Becali să se răzgândească.

După ce a plătit 1,5 milioane de euro pentru Andrea Compagno, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, latifundiarul se pregătea să facă o ofertă și pentru Juan Bauza.

Lucrurile s-au complicat, însă, odată cu clauza pe care Adrian Mititelu a inclus-o în noul contract. De altfel, finanțatorul alb-albaștrilor anunțase anterior semnării noului angajament că fotbalistul nu va semna cu nicio echipă din SuperLiga.

ADVERTISEMENT