Fotbal intern

Juan Camara a vorbit despre obiectivele de la Dinamo: ”Vrem să facem clubul mare din nou”

16.09.2020 | 18:15
Juan Camara a vorbit despre obiectivele de la Dinamo Vrem sa facem clubul mare din nou
ADVERTISEMENT

Mijlocașul spaniol Juan Camara a vorbit despre obiectivele pe care și le-a stabilit după venurea la Dinamo București.

Fotbalistul de 26 de ani a fost prezentat oficial săptămâna trecută și a venit la Dinamo sub formă de împrumut de la formația poloneză Jagiellonia Bialystok.

ADVERTISEMENT

Noul fotbalist al lui Dinamo are două meciuri oficiale jucate pentru prima echipă a Barcelonei, ambele în sezonul 2015-2016, cu Bayer Leverkusen în Champions League și împotriva Valenciei în Cupa Spaniei.

Obiectivele lui Dinamo, anunțate de Juan Camara

La doar o săptămână de la venirea în Ștefan cel Mare, Juan Camara, fost internațional spaniol de tineret, a vorbit despre obiectivele pe care le are la Dinamo și de ce este încântat de colaborarea cu tehnicianul Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

”Noi, jucătorii străini care am venit aici, vrem să ajutăm clubul. Vrem să ajutăm la formarea unui proiect puternic și să facem tot ce putem pentru el. E singurul obiectiv”, a dezvăluit fotbalistul spaniol.

”Nu există energie negativă, suntem motivați, pozitivi, suntem 100%. În final, ce vrem este să facem clubul mare din nou, indiferent că suntem din Spania, România sau din altă parte”, a continuat Camara.

ADVERTISEMENT

”Da, faptul că antrenorul Contra vorbește spaniolă ne ajută mult pe noi, cei veniți din Spania. Dar pe teren, uiți puțin de limbă, încercăm să facem tot ce putem împreună”, a declarat jucătorul.

”N-am învățat încă română, decât puțin. Dar în câteva luni sigur voi vorbi puțin. Vin din Polonia, unde vorbesc o limbă dificilă, dar întotdeauna învăț lucruri”, a încheiat Juan Camara.

ADVERTISEMENT

Colonia spaniolă de la Dinamo, după preluarea pachetului majoritar de acțiuni de câtre Pablo Cortacero și numirea în funcția de antrenor a lui Cosmin Contra, s-a mărit. Ultimul sosit este portarul Rene Roman Hinojo, în vârstă de 36 de ani.

ADVERTISEMENT