ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Juan Camara, convins să rămână la Dinamo. Ce i-a promis Pablo Cortacero

Autor: Bogdan Ciutacu | 10.01.2021 | 11:07
Juan Camara, convins să rămână la Dinamo. Ce i-a promis Pablo Cortacero
Juan Camara, convins sa ramana la Dinamo. Ce i-a promis Pablo Cortacero

Juan Camara a decis că va rămâne la Dinamo, după o discuție cu Pablo Cortacero. Mijlocașul stânga a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo în acest sezon și a reușit două golori și două assist-uri.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Dinamo i-a plătit biletul de avion lui Juan Camara, care s-a alăturat astăzi lotului dinamovist antrenat de Jerry Gane.

Mijlocașul spaniol vrea să continue la Dinamo, deși s-a vorbit despre o ofertă de la Universitatea Craiova, chiar dacă patronul Mihai Rotaru a negat acest lucru.

Juan Camara rămâne la Dinamo

Juan Camara poate fi un jucător important pentru Dinamo, mai ales că poate juca atât ca fundaș stânga, cât și ca mijlocaș stânga sau extremă stânga. Spaniolul de 26 de ani este cotat la 600.000 de euro și a venit gratis de la Jagiellonia, din Polonia, sub formă de împrumut.

ADVERTISEMENT

Jucătorul lui Dinamo a întârziat o săptămână la reunirea lotului, însă a declarat că a fost învoit de cei de la club: „Am avut o săptămână învoire de la club”, a spus Camara pentru as.ro.

Fotbalistul a jucat 13 meciuri pentru Dinamo, dar deja nu vrea să mai audă de altă echipă: „Sunt discuţii pe care trebuie să le poarte cu impresarul meu. Eu vreau să rămân la Dinamo”, a mai spus jucătorul.

Juan Camara a vorbit cu Pablo Cortacero. Spaniolul e dorit de Craiova și CFR

Fotbaliștii lui Dinamo sunt gata să-și rezilieze contractele dacă nu vor primi salariile restante, însă Juan Camara spune că a vorbit în urmă cu două zile cu Pablo Cortacero, care i-a făcut noi promisiuni că situația se va remedia: „E decizia fiecăruia”, a mai spus jucătorul.

ADVERTISEMENT

Toate aceste promisiuni în van, îi irită și mai mult pe jucătorii lui Dinamo, care se pare că ar fi sărit să îl bată pe Dorin Șerdean, după ce oficialul clubului ar fi făcut o nouă promisiune legată de salariile restante.

Camara declara că a jucat de plăcere în ultimele patru luni la Dinamo, iar Universitatea Craiova a pus la cap o strategie pentru a-l transfera. Oltenii pot obține un împrumut până în vară cu opțiune de cumpărare și pot negocia direct cu polonezii de la Jagiellonia Bialystok. Ba, mai mult, se pare că fotbalistul este dorit și de campioana României, CFR Cluj, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT
  • 13 meciuri are Camara în tricoul lui Dinamo
  • 2 goluri și 2 pase de gol a reușit spaniolul
  • 600.000 de euro e cota jucătorului, conform transfermarkt.com
  • 30 iunie 2021 e data la care îi expiră contractul lui Juan Camara
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!