Fotbal intern

Juan Camara pleacă de la Dinamo! Era ultimul spaniol adus de Pablo Cortacero

15.01.2021 | 19:16
Juan Camara pleaca de la Dinamo Era ultimul spaniol adus de Pablo Cortacero
ADVERTISEMENT

Problemele financiare de la Dinamo au adus plecări pe bandă rulantă la echipă, iar ultimul care părăseşte haita este Juan Camara. După această decizie, “câinii” au rămas fără vreun jucător iberic în lot.

FANATIK a anunţat în exclusivitate faptul că Juan Camara s-a întors în România, lucru care s-a întâmplat duminică. Fotbalistul împrumutat de la formația poloneză Jagiellonia Bialystok a revenit la Dinamo în ciuda problemelor financiare, însă în cele din urmă și-a anunțat colegii că va părăsi trupa din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

De altfel, FANATIK a aflat și a prezentat în exclusivitate strategia prin care Universitatea Craiova încearcă să îl aducă în Bănie pe fostul jucător al Barcelonei.

Juan Camara spune adio „El Nuevo Dinamo”

Juan Camara ar fi ultimul jucător spaniol care o părăsește pe Dinamo și al optulea din acest sezon, conform gsp.ro. Borja Valle, Gonzalez, Isma Lopez, Ba, Rene, Aleix Garcia și Tomas Mejias sunt ceilalți șapte jucători care au plecat de la Dinamo în această iarnă. Unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo va negocia termenii în care se va despărți de club cu board-ul DDB.

ADVERTISEMENT

Decizia spaniolului e în contradictoriu cu ultima declarație de la întoarcerea în România: „Sunt discuţii pe care trebuie să le poarte cu impresarul meu. Eu vreau să rămân la Dinamo”, a spus jucătorul în urmă cu mai puțin de o săptămână.

Camara declara că a jucat de plăcere în ultimele patru luni la Dinamo, însă în cele din urmă nu a mai putut rezista nici el la minciunile lui Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

Juan Camara este dorit de Universitatea Craiova

FANATIK a aflat că Universitatea Craiova este interesată de serviciile lui Juan Camara, care mai este însă dorit și de campioana CFR Cluj. Din informaţiile FANATIK, U Craiova vrea să preia împrumutul lui Juan Camara de la Jagiellonia Bialystok. Polonezii l-au împrumutat pe mijlocaşul stânga de 24 de ani la Dinamo până la finalul sezonului, iar jucătorul s-ar putea întoarce în Polonia.

Mijlocaşul stânga a avut prestaţii bune în tricoul lui Dinamo şi ocupă locul patru în clasamentul celor mai buni jucători ai “câinilor”, conform cifrelor InStat, cu un index de 253.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Juan Camara a jucat 14 meciuri pentru Dinamo, reuşind să marcheze două goluri şi să ofere tot atâtea pase decisive. În total, a influențat șase goluri ale echipe din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT