Fotbal intern

Juan Camara pleacă dezamăgit de la Dinamo: „Nu îmi închipuiam așa ceva”

17.01.2021 | 17:43
Juan Camara pleacă dezamăgit de la Dinamo: „Nu îmi închipuiam așa ceva”
Juan Camara pleacă de la Dinamo. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Spaniolul Juan Camara a fost unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de la Dinamo, în acest sezon. Crescut de Villareal, mijlocașul a plecat de la Dinamo din cauza lipsei banilor.

FANATIK a anunțat în exclusivitate revenirea în România a lui Camara, la începutul lunii, însă spaniolul nu s-a întors decât pentru a-și negocia eliberarea de Dinamo.

La fel ca Borja Valle, Isma Lopez, Alexander Golzalez sau Abdoulaye Ba, și Camara s-a săturat de promisiunile spaniolului Pablo Cortacero și a decis să plece de la formația alb-roșie.

ADVERTISEMENT

Juan Camara pleacă dezamăgit de la Dinamo, dar le mulțumește suporterilor: „Au fost mereu aproape”

Adus sub formă de împrumut de la Jagiellonia Białystok, formație din Polonia, Camara promitea să fie unul dintre oamenii care să o poarte pe Dinamo spre revenirea la grandoarea promisă de Pablo Cortacero.

Deși a oferit câteva momente remarcabile pe parcursul turului Ligii 1, Camara nu a avut ocazia să își arate cu adevărat potențialul și a fost nevoit să părăsească echipa după ce nu a fost nici el plătit, la fel ca toți ceilalți străini aduși de spanioli în „Groapă”.

ADVERTISEMENT

„Astăzi este momentul să îmi iau rămas bun. O voi face într-un mod la care nu m-am gândit niciodată, dar după multe probleme financiare pe care le-am întâmpinat încă din prima lună. Nu îmi închipuiam așa ceva. Aceste luni petrecute la Dinamo au fost foarte dificile, dar am încercat să oferim tot ce aveam mai bun.

Asta pentru fanii care au fost mereu aproape de noi, care ne-au transmis mesaje pe rețelele de socializare, dar care ne-au încurajat și la fiecare meci disputat acasă, atunci când oamenii ne așteptau la stadion. 

ADVERTISEMENT

Sunt cinci luni și jumătate de când am avut ocazia să întâlnesc un grup incredibil de jucători. Îi mulțumesc clubului Dinamo pentru că mi-a dat ocazia să mă simt grozav. Le doresc toate cele bune!”, a scris Camara pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Juan Cámara (@juancamara17)

A marcat un gol fabulos contra lui FC Argeș

Chiar dacă nu a apucat să joace decât o jumătate de sezon pentru Dinamo, Juan Camara va rămâne în memoria fanilor, dar și în istoria Ligii 1 pentru unul dintre cele mai tari goluri marcate în ultimii ani în România.

ADVERTISEMENT

Suferinzi din punct de vedere financiar, „câinii” au impresionat în ediția curentă a Ligii 1 prin câteva goluri absolut fabuloase. Unul dintre ele a venit pe terenul lui FC Argeș și a plecat din piciorul lui Juan Camara.

Spaniolul a înscris de la jumătatea terenului, direct din lovitură liberă, aducând cele trei puncte pentru oamenii lui Jerry Gane. Și Borja Valle, un alt spaniol, a marcat de la o distanță imensă în Dinamo – FC Botoșani 1-1.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri