Fotbal intern

Juan Camara a revenit la Dinamo. De ce a întârziat o săptămână. Fanatik confirmat

10.01.2021 | 11:34
Juan Camara a revenit la Dinamo. De ce a întârziat o săptămână. Fanatik confirmat
Mijlocașul echipei Dinamo, Juan Camara, este în continuare nemulțumit de problemele financiare de la club, dar FANATIK a aflat că va veni duminică, 10 ianuarie, în România și își va relua pregătirile alături de ”câini”. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei Dinamo București, Juan Camara, este în continuare nemulțumit de problemele financiare de la club, dar FANATIK a aflat că va veni duminică, 10 ianuarie, în România și își va relua pregătirile alături de ”câini”.


UPDATE, 10 ianuarie, ora 11:30 / Aşa cum FANATIK a anunţat de vineri, 8 ianuarie, Juan Camara s-a întors în România duminică, pe 10 ianuarie. Fotbalistul lui Dinamo a oferit primele declaraţii la întoarcerea în ţară şi a anunţat că a fost învoit de club timp de o săptămână.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 8 ianuarie, ora 17:16

Spaniolul a venit în vară în Ștefan cel Mare, sub formă de împrumut de la formația poloneză Jagiellonia Bialystok, și este nevoit să se întoarcă în ”Groapă”, în ciuda problemelor financiare.

ADVERTISEMENT

După ultimul meci din 2020, jucătorul în vârstă de 26 de ani spunea că nu a primit niciun ban de la sosirea la Dinamo și că nu va mai continua dacă nu își primește drepturile salariale.

Revenirea în România a lui Juan Camara a fost stabilită. Dinamo i-a cumpărat bilet de avion

Juan Camara a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo în prima parte a sezonului, iar FANATIK a aflat că spaniolul va reveni în România duminică, 10 ianuarie, urmând să reintre în programul de antrenament al lui Jerry Gane.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul adus de ”câini” din Polonia a lipsit de la reunirea lotului, însă, față de alți jucători, el nu poate rupe contractul cu Dinamo deoarece este venit sub formă de împrumut și totul depinde și de Jagiellonia Bialystok.

În aceste condiții, din informațiile obținute de FANATIK, Juan Camara va reveni în România la sfârșitul săptămânii, conducerea clubului luându-i deja bilete de avion. Spaniolul va face luni, 11 ianuarie, testul Covid-19 și vizita medicală, iar apoi va reintra în programul echipei.

ADVERTISEMENT

Aleix Garcia a rămas singurul jucător care nu s-a mai prezentat la reunire, deși nu a rupt contractul cu Dinamo

La finalul anului trecut, FANATIK a anunțat în exclusivitate că mijlocașul spaniol este dorit în România de Universitatea Craiova și CFR Cluj. Cei mai insistenți au părut oltenii, care erau dispuși să preia împrumutul jucătorului de la Jagiellonia Bialystok.

În schimb, șansele ca Aleix Garcia să se mai întoarcă la Dinamo sunt aproape nule. Jucătorul s-a adresat la FIFA pentru a-și putea recupera restanțele financiare și va semna cu o altă echipă, cel mai probabil în liga a doua spaniolă.

ADVERTISEMENT

După ce Pablo Cortacero nu s-a ținut de promisiuni, iar jucătorii au ajuns să fie neplătiți de luni bune, mai mulți dintre ei au luat decizia să se despartă de Dinamo. Pe această listă îi regăsim pe Borja Valle, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Rene Hinojo și Abdoulaye Ba.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri