Fotbal international

Juan Emmanuel Culio a fost prezentat la noua sa echipă! Va juca tot cu numărul 19

02.01.2020 | 22:55
Juan Emmanuel Culio a fost prezentat la noua sa echipa Va juca tot cu numarul 19
ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș al formației CFR Cluj, Juan Emmanuel Culio, a fost prezentat oficial la noua sa echipă, Quilmes Atletico Club din liga a doua argentiniană.

Juan Emmanuel Culio a fost prezentat la noua sa echipă

Juan Emmanule Culio a decis să o părăsească pe CFR Cluj în această iarnă și în a doua zi din 2020 a fost prezentat oficial la noua sa echipă.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul care a făcut istorie pentru campioana din Liga 1 Betano a ales să joace tot cu numărul 19, cel purtat și în Gruia, și s-a pozat cu tricoul formației Quilmes Atletico Club.

Culio a jucat șase ani la CFR Cluj

În vârstă de 36 de ani, Culio a mai jucat în cariera sa la echipele Flandria, Almagro, Independiente, Racing Club, La Serena, Galatasaray, Orduspor, Mersin Idmanyurdu, Deportivo de La Coruna, Al Wasl, Las Palmas, Zaragoza și Mallorca.

ADVERTISEMENT

În cei șase ani petrecuți la CFR Cluj, mijlocașul argentinian a câștigat patru titluri de campion, două Cupe ale României și două Supercupe.

Culio va debuta pe 8 februarie

După disputarea a 15 etape din liga a doua argentiniană, Quilmes Atletico Club se află pe locul 11, cu 16 puncte, patru mai multe decât ultima clasată, All Boys.

ADVERTISEMENT

Juan Emmanuel Culio ar putea debuta la noua sa echipă în 8 februarie, într-un meci pe teren propriu cu formația Tigre. La Quilmes Atletico Club, el va fi antrenat de Facundo Sava, fostul său coechipier din sezonul 2006–2007 la Racing Club.

Petrescu a vreut să-l țină până în vară

Emmanuel Culio și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj cu două etape înaintea pauzei competiționale din Casa Pariurilor Liga 1. Într-un material video postat pe contul de Facebook al echipei din Gruia, mijlocașul argentinian, vizibil emoționat, transmitea că se va întoarce în Argentina pentru a fi alături de familia sa.

ADVERTISEMENT

Cei de la CFR Cluj, dar în principal antrenorul Dan Petrescu, au încercat până în ultima clipă să-l convingă pe Culio să mai rămână până la terminarea campionatului, în vara lui 2020. FANATIK a aflat că veteranul nu a fost sensibilizat nici de bonusul de 100.000 de euro care i s-a promis.

ADVERTISEMENT