Del Potro răspunde la acuzele lui Ivanisevic: “Era dreptul meu să cer ajutor”

Gabriel Esanu   
in Sporturi
30/03/2018, 13:23
Del Potro răspunde la acuzele lui Ivanisevic: “Era dreptul meu să cer ajutor”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Juan Martin Del Potro şi-a atras şi duşmani după parcursul de senzaţie din SUA, cu titlu la Indian Wells şi calificare în semifinale la Miami, unde îl va înfrunta pe John Isner. Cel mai aprig contestatar este Goran Ivanisevic, fost lider mondial, actualmente antrenorul lui Miloş Raonic.

Del Potro a trecut de Raonic atât la Indian Wells cât şi la Miami, iar la turneul de Florida a avut nevoie de intervenţia fizioterapeutului pe parcursul meciului. Ivanisevic este convins că Del Potro amplifică amploarea acestor dureri şi îl acuză că este “maestrul prefăcătoriei”.

“Sunt momente în care corpul îţi dă anumite semnale. Am suferit suficient în trecut pentru că nu le-am ascultat. Era dreptul meu să cer ajutor, prin intervenţia fizioterapeutului la finalul acelui set. Şi, în plus, nu am stat mult în acea pauză. Efortul fizic îl fac eu, nu fizioterapeutul, iar următoarea zi intru pe teren la meciuri şi antrenamente”, a declarat Del Potro.

Juan Martin Del Potro este în forma carierei şi ar putea intra în istorie dacă se impune la Miami, prin realizarea Sunshine Double. Argentinianul a avut mari probleme în trecut din cauza accidentărilor. A fost nevoit să ia o pauză de peste un an.

Închide ×