Video. Juan Martin del Potro, show la vestiare după ce l-a învins pe Federer în finala Indian Wells

Irina Aldea   
in Sporturi
20/03/2018, 18:58
Video. Juan Martin del Potro, show la vestiare după ce l-a învins pe Federer în finala Indian Wells

Federer a ratat câştigarea celui de-al treilea titlu consecutiv în circuit, după ce triumfase la Australian Open şi Rotterdam, cedând cu 4-6, 7-6(8), 6-7(2) finala turneului Masters de la Indian Wells. Elveţianul a părut mai nervos ca niciodată în faţa unui Del Potro care a jucat la un nivel extraordinar. Roger a fost frustrat inclusiv după duelul disputat în California, ţinând cont că a irosit trei mingi de meci pe propriul serviciu la scorul de 5-4 în decisiv.

Juan Martin del Potro a petrecut în stil argentinian după finala câştigată în faţa legendarului Roger Federer care nu a părut în apele sale în ziua finalei de la Indian Wells. Argentinianul a petrecut alături de echipa sa în vestiar strigând entuziasmaţi “campeón, campeón, campeón”.

Delpo, premiu uriaş la Indian Wells

Juan a reuşit un rebreak miraculos, defilând apoi în tie-break-ul decisivului. El a obţinut a 7-a victorie în faţa liderului mondial, însă Federer conduce în continuare detaşat în meciurile directe cu Del Potro, scor 18-7. Finala de la Indian Wells, în care “Turnul din Tandil” a pus capăt invincibilităţii lui Roger în 2018, a durat două ore şi 45 de minute. Juan Martin Del Potro a fost recompensat cu 1,3 milioane de dolari pentru performanţa sa.

Închide ×