Fotbal intern

Jubal nu mai vine la FCSB! Ofertă uriaşă primită de la Dinamo Kiev

08.08.2018 | 21:06
Jubal nu mai vine la FCSB Oferta uriasa primita de la Dinamo Kiev

Jubal nu mai vine la FCSB. FANATIK.RO a aflat că transferul fundaşului brazilian de la Arouca are şanse minime să se mai realizeze după ce patronii portughezi au primit o ofertă superioară din punct de vedere financiar de la Dinamo Kiev.

Patronii portughezi de la Arouca sunt în acest moment în Peru şi au acceptat oferta FCSB în valoare de 650.000 de euro, dar impresarul jucătorului Jubal Rocha Mendes Junior nu a fost de acord cu mutarea şi a reuşit să obţină o ofertă superioară, de 1 milion de euro, de la Dinamo Kiev.

Jubal nu mai vine la FCSB: “Mi-e frică din cauză că nu am un fundaş central” 

Astfel, varianta unui transfer la FCSB mai are şanse minime de reuşită, ucrainienii fiind în pole position pentru semnătura fundaşului brazilian în vârstă de 24 de ani. Jubal a fost împrumutat în ultimul sezon la Vitoria Guimaraes, însă de această dată nu mai vrea să audă de varianta unui împrumut. El şi impresarul au căutat varianta unui contract pe o perioadă mai lungă de timp.

Gigi Becali a fost sigur de acest transfer şi a făcut publice şi detaliile contractuale: “Le dau şi lor 2-300.000 acolo, nici nu ştiu echipa. Am negociat salariul, pleacă de la 180.000 de euro anual şi ajunge la 220.000. Este un contract pe patru ani, 180.000 de euro ia în primul an, 200.000 în cel de-al doilea şi al treilea şi 220.000 în ultimul an. Nu l-am văzut, am mers pe mâna lui Meme, dacă el zice aşa… Mă pricep eu la fundaşi centrali, de unde să ştiu? Nu stau eu, la fundaş trebuie să te uiţi la el 30 de meciuri, să dea cu capul, să aibă viteză, tehnică.

Eu văd atacantul 5 scunde, îmi place şi gata, îl iau. Vor şi ei impresarii, dar le-am dat, ce să fac. Mi-e frică din cauză că nu am fundaş central, ce să fac dacă dau pe lângă ele. Normal că vine în locul lui Bălaşa. Direct titular, în meciul cu ăsta, cu Gaz Metan Mediaş. Nu mai aştept nimic, mâine vine jucătorul. Ei pleacă acum, sunt la aeroport”, a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport.

Jubal nu mai vine la FCSB! Ofertă uriaşă primită de la Dinamo Kiev
Jubal nu mai vine la FCSB! Ofertă uriaşă primită de la Dinamo Kiev

Jubal nu mai vine la FCSB! CFR Cluj l-a refuzat în această vară

Patronul FCSB l-a lăudat pe Jubal înainte să parafeze transferul jucătorului spunând că brazilianul nu poate fi comparat cu niciun alt fundaş central din Liga 1: “L-am rugat pe Mihai Stoica să facă nişte comparaţii cu fundaşi centrali. A zis că nu face comparaţii că nu are cu cine, că e prea valoros. Pe mine mă interesează să fie bun la faze fixe, la cornere, că acolo am eu emoţii”, a susţinut Gigi Becali la PRO X.

Fundaşul central de la Arouca a fost şi pe lista CFR-ului în această vară, însă ardelenii l-au refuzat.