Cele mai citite

Jucăria ”EXTRACONJUGALĂ” a Madonnei a primit cea mai mare SUSPENDARE din SUA!

Baseball-ul este jocul cel mai de preţ al americanilor. De curînd, un nou scandal s-a iscat în interiorul Major League Baseball. În centrul antenţiei este Alex Rodriguez, unul dintre cei mai bine...
Autor: Claudiu Melinte | 12.01.2014 | 15:55

Baseball-ul este jocul cel mai de preţ al americanilor. De curînd, un nou scandal s-a iscat în interiorul Major League Baseball. În centrul antenţiei este Alex Rodriguez, unul dintre cei mai bine plătiţi jucători de baseball din lume. Acesta a fost suspendat pe toată perioada lui 2014! Vedeta celor de la New York Yankee’s a recunoscut în 2009 că s-a dopat, iar abia acum a fost suspendat de MLB pentru 162 de meciuri, ceea ce înseamnă că nu va juca nici un meci în 2014.

rodriguez

 Madonna l-a despărţit de soţie!

Alex Rodriguez, nu numai un mare jucător dar şi „jucăria extraconjugală” a nu mai puţin vestitei Madonna! În 2002 s-a despărţit de fosta sa soţie după ce tabloidele din SUA au relatat cu lux de amănunte o aventură cu celebra Madonna! Sportivul şi artista au petrecut aproape 3 luni împreună, fără ca nimeni să ştie ce se petrece între cei doi, înşă soţia a aflat pînă la urmă şi a luat decizia să divorţeze de Rodriguez.

 Povestea din 2009, cea care l-a suspendat în 2014!

Sport Illustrated a publicat un articol, care dezvăluia rezultatele unui test anti-doping făcut de Liga Americana de Baseball în 2003. Chiar dacă iniţial testul trebuia să fie unul de rutină, oficialii au constatat cu stupoare că nu mai puţin de 104 jucători din 1.198 au fost depistaţi pozitiv. Identitatea celor controlaţi ar fi trebuit să rămînă sub protecţia anonimatului, numai că mostrelor de urină le-au fost ataşate ulterior un număr şi numele jucătorilor. Astfel a ieşit la iveală şi cel mai important „pozitiv” este newyorkezul Alex Rodriguez.  Odată cu publicarea articolului în „Sports Ilustrated”, Alex a recunoscut pentru postul de televiziune ESPN că între anii 2001 şi 2003 se dopa: „Cînd am ajuns la Texas în 2001, am simţit o încărcătură şi o presiune enormă. Am simţit toată greutatea din lume pe umerii mei şi aveam nevoie să evoluez la un nivel din ce în ce mai mare în fiecare zi”.

rodriguez 2

Cine este Alex Rodriguez

Legendă vie a baseball-ului american s-a născut la New York şi provine dintr-o familie dominicană. Şi-a început cariera de jucător profesionist la Seattle Mariners în 1996, unde a fost remarcat şi transferat, în 2001, de Texas Rangers, formaţie patronată de fostul preşedinte al Americii, George W. Bush. În 2003 este desemnat MVP-ul Ligii Americane de Baseball, iar în prezent evoluează pentru New York Yankees, după ce a semnat un contract, în decembrie 2007, pentru suma de 275 milioane de dolari, plus alte 30 pentru performanţe deosebite, pe o perioadă de zece ani.

162 de meciuri a fost suspendat Alexa Rodriguez în urma scandalului de dopaj. cea mai mare suspendare primită vreodată de un jucător profesionist de baseball!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!