Sporturi

Jucătoarea care a criticat-o pe Serena Williams a făcut o criză de nervi pe teren

20.09.2018 | 19:41
Jucatoarea care a criticato pe Serena Williams a facut o criza de nervi pe teren

Jucătoarea care a criticat-o pe Serena Williams pentru modul în care a reacţionat în finala de la US Open a avut la rândul ei o căderea nervoasă în timpul unui meci de tenis. Finalistă la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, americanca a cedat presiunii şi a fost criticată după reacţiile la adresa arbitrului de o parte bună a lumii tenisului. Una dintre jucătoarele care au fost deranjate de Serena Williams a fost Barbora Strycova.

Aceasta nu accepta că arbitrului Ramos Carlos i-au fost contestate calităţile: “Ramos este unul dintre cei mai buni arbitri din lume. A făcut ce trebuia să facă în acel meci deoarece Serena a întrecut măsura. Trebuia să se comporte diferit doar pentru că ea este Serena Williams? Mi se pare curios că face asa doar când pierde.

Strycova a criticat-o pe Serena Williams apoi s-a enervat şi ea

A spus că apără drepturile femeilor? Astea-s prostii! Pentru arbitri e indiferent că joacă femeile sau bărbaţii. Prin comparaţie, nu l-am văzut niciodată pe Nadal să urle aşa la un arbitru. Eu sunt femeie şi am primit o mulţime de avertismente, dar felul în care WTA a apărat-o m-a surprins teribil. Se vor schimba acum regulile în meciurile Serenei?

Daca aşa stau lucrurile, să ne spună şi nouă. Ele mereu umblă cu ‘câinii’ după ele, au gaşca lor. Este ciudat deoarece tenisul este un sport individual, dar m-am obişnuit”, a comentat Barbora Strycova imediat după scandalul din finala US Open.

Acum, chiar ea a fost cea care nu şi-a putut stăpâni emoţiile, iar în timpul meciului cu Anett Kontaveit, la scorul de 6-5 şi minge de meci pentru ea, adversara a dat mingea în aut, însă arbitra a lăsat jocul să continue. Frustrant pentru Strycova a fost că ea îşi epuizase challenger-urile şi nu aputut contesta decizia arbitrului. Jucătoarea din Cehia s-a prăbuşit apoi pe teren şi a început să plângă. Într-un final, a reuşit să închidă meciul şi să se califice în sferturile turneului de la Tokio.

Jucătoarea care a criticat-o pe Serena Williams a făcut o criză de nervi pe teren. Barbora Strycova întinsă pe jos, în timpul unui meci de tenis
Jucătoarea care a criticat-o pe Serena Williams a făcut o criză de nervi pe teren. Barbora Strycova întinsă pe jos

Serena Williams a fost atacată de Strycova şi nu a fost singura care a fost nemulţumită de americancă.