Jucătoarele CSM-ului au avut o noapte lungă după înfrângerea cu Gyor: “Ne-am plâns una alteia”

CORESPONDENȚĂ DIN BUDAPESTA
Andrei Trifan    Marian Popovici   
în Handbal
13/05/2018, 19:32
Jucătoarele CSM-ului au avut o noapte lungă după înfrângerea cu Gyor: “Ne-am plâns una alteia” CORESPONDENȚĂ DIN BUDAPESTA
Meciul de handbal feminin dintre CSM Bucuresti si Rostov Don din Final Four-ul Ligii Campionilor

CSM București a obținut medaliile de bronz în Champions League. Echipa lui Per Johansson a câștigat cu 31-30 meciul împotriva lui Rostov. Jucătoarele au avut o noapte grea după înfrângerea cu Gyor, dar au reușit să facă un joc bun. 

Line Jorgenssen a fost una dintre cele mai bune jucătoare ale meciului și a declarat după meci: “Am început bine, am avut un avans bun la pauză. Am vrut victoria și mereu victoria este cea mai dulce. Întradevăr, am avut un meci foarte bun și mă bucur că am încheiat sezonul european cu un asemenea meci. Cred că ieri nu am jucat destul de bine pentru a bate Gyor. Poate aveam o șansă, dar ieri nu am fost destul de bune.

“Nu pot să spun dacă a fost sau nu ultimul meu joc european pentru CSM București. Este un lucru bun că am putut să ne regăsim astăzib ine și am făcut un joc foarte bun. Pentru mine a fost o zi bună.”, a declarat Jorgenssen pentru FANATIK.RO.

“CSM nu este un club înființat acum 25 de ani ca și Oltchim”

Am fost puțin dezamăgită. Bineînțeles că puteam face mai mult. Dar, având în vedere sezonul pe care l-am avut în acest an, nu pot să îmi dau seama unde am greșit. Voi rămâne la CSM București și sper ca la anul să am un an mai bun cu echipa. Trebuie să avem o apărare mai bună”, a declarat Udriștoiu pentru FANATIK.RO.

Iulia Curea a jucat foarte bine și consideră că cele 3 calificări ale CSM-ului în Final Four reprezintă o performanță extraordinară: “Nu am dormit azi noapte. Am avut o noapte lungă. Cel mai mult ne-am plâns una la cealaltă. Nu m-am gândit azi la aruncarea mea că voi rata și că ne-ar putea bate rusoaicele. Când arunc, îmi asum. Le mulțumim fanilor.

Normal că ne-am fi dorit o evoluție mai bună. Avem puterea de a o lua de la capăt. Până la urmă CSM s-a calificat în ultimii 3 ani în Final Four. Este un rezultat extraordinar în România. Nu este o echipă înființată acum 25 de ani ca să o comparăm cu Oltchimul. Vom vedea ce va fi”, a declarat Curea.

Închide ×