News

Jucătoarele lui Gyor, uimite de Cristina Neagu: ‘’Wow! Joacă precum un bărbat!’’

11.05.2018 | 16:51
Jucatoarele lui Gyor uimite de Cristina Neagu Wow Joaca precum un barbat

Atmofera în rândul handbalistelor lui Martin Ambros este cât se poate relaxată înaintea marii semifinale cu formația noastră. Jucătoarele lui Gyor, uimite de Cristina Neagu. FANATIK.RO a stat de vorbă cu două dintre jucătoarele de top ale grupării maghiare.

Kari Grimsbo: ”Avem șansă doar dacă ne apărăm bine!”

Portarul celor de la Gyor, Kari Grimsbo, e convinsă că echipa maghiară poate câștiga semifinala cu CSM doar dacă va reuși să aibă o defensivă de fier.

‘’Va fi un meci foarte greu. Suntem pregătite pentru un meci tare, fizic și psihic, suntem gata de orice. Suntem entuziasmate că avem posibilitatea să jucăm o astfel de partidă, cu o atmosferă extraordinară. Cu cât se va apropia startul meciului vom fi mai emoționate, dar este normal. Am analizat tactic, video, echipa celor de la CSM. Va trebui să facem un joc foarte bun din punct de vedere defensiv. Ele au multe calități ofensive, trebuie să facem tot ce depinde de noi să le blocăm. Doar așa vom avea o șansă. Cristina Neagu este o jucătoare excelentă, nu are doar aruncarea foarte bună. Știe să creeze spații pentru colege și să le dea pase perfecte’’, a spus Grimsbo pentru FANATIK.RO.

Jucătoarele lui Gyor, uimite de Cristina Neagu: ”E cea mai bună din lume! E stelară!”

Norvegianca Stine Oftedal este impresionată de forța arătată de vedeta celor de la CSM, Cristina Neagu. Cu toate că recunoaște că are mari emoții înaintea jocului de sâmbătă, Oftedal, care zâmbește non-stop, crede că suportul fanilor maghiari o va ajuta să triumfe.

Partida cu CSM va fi foarte dificilă, mai ales că au o jucătoare stelară precum Cristina Neagu. Este cea mai bună din lume fără discuție. Wow! Joacă aproape ca un bărbat, iar asta este foarte, foarte cool! Încercăm să găsim punctele slabe ale celor de la CSM, dar nu este foarte ușor. Am mari emoții, cu siguranță, dar sunt convinsă că va fi bine. Vom avea parte de o susținere uriașă, mă aștept la mult zgomot și la multă susținere din partea fanilor noștri”, a declarat norvegianca pentru FANATIK.RO.