Sport

Jucătoarele lui SCM Râmnicu Vâlcea au dezvăluit secretul revenirii din meciul cu CSM Bucureşti: “A fost genial ce s-a întâmplat”

13.03.2019 | 23:31
Jucatoarele lui SCM Ramnicu Valcea au dezvaluit secretul revenirii din meciul cu CSM Bucuresti A fost genial ce sa intamplat
ADVERTISEMENT

Jucătoarele lui SCM Râmnicu Vâlcea au dezvăluit secretul revenirii din meciul cu CSM Bucureşti. Campioana României a câştigat meciul din sala “Traian”, scor 30-29, dar vâlcencele au prima şansă să câştige titlul în Liga Florilor.

SCM Râmnicu Vâlcea s-a bazat pe suporteri pentru revenirea din meciul cu CSM Bucureşti

Marta Lopez a fost una dintre cele mai bune jucătoare ale lui SCM Râmnicu Vâlcea, iar la finalul meciului cu CSM Bucureşti a vorbit pentru FANATIK despre revenirea din meciul decisiv pentru titlu. Vâlcencele au fost conduse la şase goluri în a doua repriză, scor la care “tigroaicele” puteau să câştige din nou titlul, însă au reuşit să se apropie de adversare şi au pierdut la un singur gol derby-ul din Liga Florilor.

ADVERTISEMENT

“Meciul a fost unul dificil, ştiam că va fi aşa. CSM a avut jucătoare cu probleme medicale şi acest lucru a fost important pentru noi. Ne-am pregătit pentru acest meci de ceva timp. Partida a fost una emoţionantă pentru noi, mai ales că atmosfera a fost una specială. Ne-au ajutat enorm, a fost genial ce au făcut. Când a fost un moment mai dificil pentru noi, ei au fost lângă echipă. A fost un moment foarte dificil când ele ne-au condus cu şase goluri. Nu ştiam ce se va întâmpla şi dacă vom fi în stare să întoarcem soarta meciului”, a declarat Marta Lopez pentru FANATIK.

Marta Lopez, fericită că a ajuns la Râmnicu Vâlcea: “Aici toată lumea iubeşte handbalul”

Marta Lopez a vorbit şi despre obiectivul lui SCM Râmnicu Vâlcea pentru finalul sezonului, unul care ar putea să fie istoric pentru formaţia antrenată de Florentin Pera. Extrema dreapta a susţinut că este foarte fericită la echipa care este pe primul loc în Liga Florilor.

ADVERTISEMENT

“Obiectivul a rămas acelaşi, să câştigăm toate meciurile. Vrem să sărbătorim la finalul sezonului titlul de campioană. Sunt foarte fericită aici, altfel se trăieşte handbalul aici”, a mai precizat Marta Lopez pentru FANATIK.