Un star de la FC Barcelona îşi caută locuinţă la Londra! Abramovici e gata să plătească o sumă uriaşă pentru transferul lui!

Unul dintre jucătorii mai puţin utilizaţi de către antrenorul Luis Enrique, internaţionalul turc Arda Turan, s-a săturat să lustruiască banca de rezerve. Viitoarea destinaţie, din vară, ar putea fi Londra şi, cel mai probabil, Chelsea.

Internaţionalul turc Arda Turan s-a săturat de postura rezervei care să intre în primul unsprezece al Barcelonei numai când un titular se accidentează sau pe parcursul partidelor când lucrurile nu merg. Drept pentru care ia în serios posibilitatea despărţirii de Nou Camp şi o provocare importantă în alt campionat.

Conform ultimelor informaţii apărute în presa catalană, jucătorul promovat de Gică Hagi în prima echipă a Galatei pe vremea când Regele a pregătit această formaţie, în sezonul 2010-20111, ar fi fost reperat la Londra, unde ar fi cumpărat o casă la mică distanţă de stadionul lui Chelsea, Stamfprd Bridge.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Că Turan a fost la Londra este indubitabil, turcul făcându-şi o poză cu fostul său coleg de la Atletico Madrid, Diego Costa, pe care însă, dacă mutarea se va confirma la vară, nu-l va mai putea avea din nou coechipier, pentru că btazilianul naturalizat spaniol va pleca în China la sfârşitul acestei ediţii.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004