ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Un jucător de la Milan a fost ARESTAT pentru un accident rutier

Atacantul francez M'Baye Niang, împrumutat de AC Milan la Montpellier pînă la finalul sezonului, a trecut recent prin clipe de groază. Maşina sa, un superb Ferrari roşu ca focul, a fost făcută...
Autor: Sorin Dumitrescu | 06.02.2014 | 15:22
Un jucător de la Milan a fost ARESTAT pentru un accident rutier

Atacantul francez M’Baye Niang, împrumutat de AC Milan la Montpellier pînă la finalul sezonului, a trecut recent prin clipe de groază. Maşina sa, un superb Ferrari roşu ca focul, a fost făcută praf într-un accident produs la puţin timp după ce ieşise din centrul de antrenament al lui Montpellier, iar jucătorul a fost arestat.

ADVERTISEMENT

Dubii asupra permisului şi a cui era la volan

Tînărul jucător, în vîrstă de 19 ani, a fost însă arestat de poliţie, căreia i se par cîteva lucruri supsecte, alimentate şi de o serie de dezvăluiri făcute de Niang pe contul său de Twitter, pentru ca după cîteva ore să fie şterse. Poliţia vrea să ştie cu exactitate cine se afla la volan în momentul accidentului, pentru că iniţial Niang a scris pe Twitter că nu el conducea şi, de asemenea, verifică atent dacă permisul de conducere deţinut de fotbalist este unul permis în Franţa, existînd şi la acest capitol unele suspiciuni. Pînă la lămurirea lor deplină Niang rămîne la dispoziţia poliţiei.

niang

ADVERTISEMENT

accident

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!