Fotbal international

Jucător de la Real Madrid în lotul României U19. Cine este Alexandru Țîrlea

10.09.2018 | 16:42
Jucator de la Real Madrid in lotul Romaniei U19 Cine este Alexandru Tirlea

România U19 întâlnește de la ora 18:00 naționala similară a Ciprului, partida urmând a se disputa la Centrul Național de Fotbal Buftea 

În primul joc dintre cele două naționale, disputat sâmbătă, tricolorii s-au impus cu 2-1 după ce au fost conduși. Jovan Markovic și Valentin Mihăilă au înscris pentru victoria României.

Jucător de la Real Madrid în lotul României U19

Pe lângă jucători de la FCSB, Viitorul și Dinamo, România are în lot și un fotbalist de la Groningen, Genk și Real Madrid! Cu Vladimir Screciu ne-am obișnuit deja de pe vremea când evolua în Liga 1 Betano pentru U Craiova. În schimb, Antonio Manolache (Groningen) și Alexandru Țîrlea (Real Madrid) sunt doi fotbaliști necunoscuți pasionaților de fotbal din România.

Cine este Alexandru Țîrlea

Alexandru Țîrlea este născut în anul 2000 și în luna martie a împlinit vârsta de 20 de ani. Evoluează pentru echipa U19 de la Real Madrid, club la care activează deja de peste opt ani. Are dublă cetățenie și poate evolua atât ca fundaș dreapta, cât și ca mijlocaș ofensiv dreapta. A strâns deja selecții la naționalele U17, U18 și U19 și este reprezentat de firma de impresariat JPA Soccer.

„Muncesc foarte mult, sunt rapid, am o tehnică bună și pasez foarte bine” – se descrie Țîrlea pe site-ul oficial al lui Real Madrid.

Lotul României U19 pentru partida contra Ciprului:

Portari: Andrei Cristea (Gaz Metan Mediaş), Ştefan Târnovanu (CSM Politehnica Iaşi).

Fundaşi: Ştefan Cană (FCSB), Marius Leca (FC Viitorul), Sorin Şerban (CS Minaur Baia Mare), Valentin Ţicu (ACS Petrolul 52), Andrei Rus (CS Afumaţi), Marco Ehmann (SC Dinamo 1948), Antonio Manolache (FC Groningen/Olanda), Alexandru Ţîrlea (Real Madrid/Spania).

Mijlocaşi: Vladimir Screciu (KRC Genk/Belgia), Marian Şerban, Valentin Mihăilă (ambii U Craiova 1948 Club Sportiv), Gabriel Şerban, Alexandru Duminică, Radu Chiriac (toţi Astra Giurgiu), Claudiu Petrilă (CFR Cluj), Ovidiu Horşia (Academica Clinceni), Antonio Sefer (FC Groningen/Olanda), Daniel Toma (FCSB).

Atacanţi: Jovan Markovic (U Craiova 1948 Club Sportiv), Robert Ion (Academica Clinceni).

Ne pregătim pentru preliminariile EURO U19

Reprezentativa U19 va juca în toamna acestui an calificările Campionatului European dedicat juniorilor Under 19, care se va desfășura în Armenia în vara anului 2019. România va face parte din Grupa 13 alături de Bulgaria, Grecia și Gibraltar. Turneul de calificare va fi găzduit de Bulgaria și se va desfășura în perioada 14-20 noiembrie, conform următorului program:

14 noiembrie 2018: Bulgaria – România

17 noiembrie 2018: Grecia – România

20 noiembrie 2018: România – Gibraltar

Echipele care se vor clasa pe primele două locuri în cele 13 grupe se vor alătura celor două echipe calificate direct la Turul de Elită, Portugalia și Germania. Turul de Elită se va disputa în primăvara anului 2019.

La finalul Turul de Elită, câștigătoarele celor 7 grupe, alături de țara gazdă, Armenia, vor participa la Campionatul European care se va desfășura în iunie 2019.

Tags: