Fotbal international

Fotbalist de top din Premier League, blocat de un cazinou. Ce avere a “tocat” în ultimele luni

Sumă impresionantă pierdută în ultimele luni de un jucător din Premier League. Oficialii întrecerii sunt îngrijoraţi din cauza acestui fenomen.
10.12.2017 | 13:51
Fotbalist de top din Premier League blocat de un cazinou Ce avere a tocat in ultimele luni

“Boala pariurilor” on-line pare să fi atins şi unul dintre cele mai bogate campionate ale lumii, Premier League. Fotbaliştii câştigă săptămânal sume impresionante, iar cei care au “microbul” cheltuie pe măsură.

Astfel, o casă de pariuri online i-a blocat contul unui fotbalist de top din Anglia şi i-a interzis dreptul de a mai juca la cazinou după ce a “tocat” nu mai puţin de 5,5 milioane de lire sterline (6,3 milioane de euro) în decursul ultimelor luni.

Fotbaliştii din Premier League pierd sume exagerat de mari la jocurile de noroc

Nu a fost dezvăluită identitatea jucătorului, dar se ştie că acesta obişnuia să pună la bătaie peste 250.000 de lire sterline (286.000 de euro) pe săptămână. De aceea, jurnaliştii englezi cred că este vorba despre un fotbalist de top remunerat cu un salariu în jur de 100.000 de lire sterline (114.700 de euro) săptămânal.

Un responsabil al cazinoului on-line a lămurit în bună măsură “fenomenul” pentru presa din Regat: “A fost considerat un jucător compulsiv şi a intrat în vizorul managerilor. Suma totală care a trecut prin contul său a fost mai mare de 5.5 milioane de lire sterline. Cele mai multe site-uri îi iubesc pe pariorii care depun astfel de sume uriaşe în mod frecvent. Dar când cineva o face în ritmul ăsta, oamenii încep să se îngrijoreze. Este vorba despre o serie de fotbalişti care au probleme serioase legate de jocurile de noroc”

Tags: