Fotbal international

Jucător făcut KO pe terenul de fotbal printr-un procedeu de Kung Fu. Video

30.09.2018 | 20:13
Jucator facut KO pe terenul de fotbal printrun procedeu de Kung Fu Video

Meciurile de fotbal pot ține spectatorii cu sufletul la gură când echipele aflate pe teren fac spectacol, chiar dacă nu reușesc să marcheze. Iubitorii fotbalului nu pot trece însă peste intrările dure și accidentările venite în urma unor intervenții necontrolate. De multe ori aceste faze vin din cauza frustrărior adunate pe parcursul unei partide, iar acest lucru s-a întâmplat și la un meci de tineret din Africa. Un jucător a fost făcut KO pe terenul de fotbal printr-un procedeu de Kung Fu.

Incidentul s-a petrecut la un meci din Cupa Africii pentru reperzentivele Under 17, mai precis la partida Tanzania – Burundi. Era ultimul minut de joc când căpitanul Tanzaniei, Morice Abraham, a primit o pasă pe partea stângă a terenului. Când și-a dat seama că este blocat de un apărător advers și nu mai are în ce direcție să alerge cu mingea, s-a oprit și s-a gândit la următoarea mișcare. 2 jucători adverși au venit în zonă să facă marcaj, Assumani și Bundengeri, ultimul îndreptându-se direct către jucătorul Tanzaniei.

Jucătorul Tanzaniei a fost făcut KO pe teren printr-un procedeu de Kung Fu

Abraham a ales o soluție dificilă, dar care i-a ieșit perfect. A trecut mingea peste Bundengeri, care, luat prin surprindere și umilit de adversar, a reacționat în mod neașteptat, lovindu-l cu picorul în gât pe tanzanian. Și ca și cum gestul violent nu ar fi fost de ajuns, Bundengeri l-a călcat intenționat pe picior pe jucătorul care a rămas întins pe gazon fără reacție. Banca tehnică a tanzanienilor a luat foc, jucătorii și stafful ridicându-se în picioare și cerând eliminarea jucătorului agresiv.

Pe reluări se vede clar cum jucătorul celor de la Burundi, luat prin surpindere, lasă piciorul în spate și îl ridică intenționat pentru a-l lovi pe adversarul care l-a depășit fără probleme. Apoi, acesta îl calcă în mod voit pe fotbalistul căzut la pământ.