Sport

Un fotbalist din Premier League și-a făcut praf mașina de 200.000 de lire! Martorii, în stare de șoc: „Noroc că nu a omorât pe nimeni”. Foto

Kortney Hause, fotbalist de Premier League și fundașul lui Aston Villa și-a făcut praf mașina de 200.000 de lire sterline, iar martorii au fost în stare de șoc.
02.12.2021 | 22:22
Un fotbalist din Premier League sia facut praf masina de 200000 de lire Martorii in stare de soc Noroc ca nu a omorat pe nimeni Foto
ADVERTISEMENT

Fotbalistul se afla la volanul unui Lamborghini Urus V8, iar la un moment dat a pierdut controlul mașinii, ieșind de pe drum și oprindu-se în gardul unei școli de asistenți.

Tatăl unei eleve a vorbit despre evenimentul șocant, mărturisind că oricine s-ar fi aflat în calea mașinii, ar fi putut să fie omorât pe loc.

ADVERTISEMENT

Un fotbalist din Premier League și-a făcut praf mașina de 200.000 de lire

Kortney Hause este fundașul lui Aston Villa și s-a remarcat în luna septembrie, într-un meci contra lui Manchester United, atunci când el a marcat unicul gol al confruntării.

Acum, fotbalistul și-a făcut praf mașina în valoare de 200.000 de lire sterline, după ce a condus cu viteză excesivă, a pierdut controlul bolidului și s-a oprit într-un gard al unei școli de asistenți.

ADVERTISEMENT

Tatăl unei eleve a povestit șocat că exact la acel gard se strâng adesea copiii la începutul și la finalul orelor, pentru a mai sta să socializeze:

Fiica mea și alți copii stau exact pe lângă acea parte a gardului la începutul și finalul orelor. A fost norocos că nimeni nu se afla în jurul gardului în acea parte a zilei și că nimeni nu a fost omorât.

ADVERTISEMENT

Lamborghini-ul negru a pierdut controlul pe o șosea umedă. Toată lumea este terifiată cu gândul la ce se putea întâmpla”.

„Când am văzut cum arăta locul, m-am gândit că se vor găsi cadavre. Într-o altă parte a zilei, ar fi putut exista morți la un asemenea impact”, a mai spus Sabbir Ahmed, tatăl unei eleve.

ADVERTISEMENT
  • 26 de ani are Kortney Hause
Mașina lui Kortney Hause. Sursă foto: thesun.co.uk
Mașina lui Kortney Hause. Sursă foto: thesun.co.uk
Mașina lui Kortney Hause. Sursă foto: thesun.co.uk
Mașina lui Kortney Hause. Sursă foto: thesun.co.uk

Hause obișnuiește să conducă rapid

Poliția a venit imediat după impact, însă nu a făcut mai multe declarații cu privire la accident și nici Aston Villa nu a oferit încă o poziție oficială în cazul lui Kortney Hause.

Totuși, Hause este un obișnuit vitezoman pe șosele, în luna mai, fundașul lui Aston Villa a mai fost oprit de polițiști pentru viteză excesivă, însă a fost iertat.

Atunci, Hause i-a implorat pe polițiști să nu îi dea nicio amendă, pentru că se grăbea să ajungă la noua bază de antrenament a echipei, care urma să fie inaugurată de Prințul William.

De-a lungul carierei, Kortney Hause a jucat la: Wycombe Wanderers, Gillingham, Wolverhampton și Aston Villa.

  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Kortney Hause, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: