Fotbal intern

Florin Marin pleacă în primul stagiu de pregătire cu doar 20 de jucători

Antrenorul Florin Marin a fost prezentat ofical de clubul Rapid. Tehnicianul de 62 de ani a vorbit despre obiectivele pentru sezonul din Liga 2, dar şi despre transferuri. Au mai fost prezenţi noul...
27.07.2015 | 10:25
Florin Marin pleaca in primul stagiu de pregatire cu doar 20 de jucatori
ADVERTISEMENT

Antrenorul Florin Marin a fost prezentat ofical de clubul Rapid. Tehnicianul de 62 de ani a vorbit despre obiectivele pentru sezonul din Liga 2, dar şi despre transferuri. Au mai fost prezenţi noul preşedinte Ovidiu Burcă şi antrenorul secund Mihăiţă Ianovschi.

Este o onoare pentru mine să vin la acest club de tradiţie. Cunosc situaţia de la Rapid  şi sînt convins că toate problemele se vor rezolva. Voi conlucra bine, sînt convins, cu domnul Mihai Ianovschi şi fac un apel la suporteri să lase orgoliile de-o parte şi să vină alături de echipă, avem nevoie de ei, şi sînt sigur că împreună, numai împreună, ne vom îndeplini obiectivul de a readuce Rapidul în prima ligă”

ADVERTISEMENT

STEAUA. Zi DECISIVĂ pentru Rădoi! Ce LOVITURĂ i se pregăteşte

“Sînt 20 de jucători deocamdată în lot, care vor face deplasarea la Poiaan Braşov pentru primul stagiu de pregătire. Lotul va fi completat, sîntem în discuţii cu încă 5,6 jucători cu experienţă, pentru că jucători tineri, de perspectivă avem de la grupele noastre de juniori. Lotul nu este încă stabilit”

“Daniel Pancu face parte în continuare din lot, ne bazăm pe el, şi eu şi Mihai Ianovschi avem deplină încredere în el, este jucătorul care poate decide un meci şi în jurul căruia vom construi noua echipă”

ADVERTISEMENT

STEAUA. CULISE / EXECUTAT fără somaţie! ULTIMELE zile la echipă

Întrebat de situaţia portarului Virgil Andrei Drăghia, Florin Marin i-a dat cuvîntul preşedintelui Ovidiu Burcă.

“Drăghia trebuie să înţeleagă că este dorit la echipă, să lase orice şi să vină la echipă, i-am oferit condiţii mai mult decît decente, acum decizia este numai a lui”, a spus Burcă.

ADVERTISEMENT

RĂZBOIUL coeficienţilor pentru Ligă! Urmează o săptămînă GREA

“Cred că dintre cei trei care sîntem aici, eu sînt cel mai fericit. V-am rugat de o săptămînă să aveţi răbdare. Acum, clubul nostru are preşedinte, antrenor principal şi este pe făgaşul normal. Vom face tot ce depinde de noi pentru a aduce Rapidul acolo unde îi este locul, adică pe prima scenă”, a afirmat şi “secundul” Mihăiţă Ianovschi.