Carousel hot news

Grozavu îşi face praf elevii! “Cînd n-ai jucători de valoare, nu poţi emite pretenţii!”

Antrenorul Leo Grozavu era foarte afectat şi nervos la finalul meciului pierdut de FC Botoşani, 1+2 cu Petrolul la Ploieşti....
14.08.2015 | 23:44
Grozavu îşi face praf elevii!

Antrenorul Leo Grozavu era foarte afectat şi nervos la finalul meciului pierdut de FC Botoşani, 1+2 cu Petrolul la Ploieşti.

“N-a fost un meci reuşit, atîta timp cît nu poţi alinia un 11 competitiv e greu să ai pretenţii, cînd îţi lipsesc jucători de valoare nu poţi emite pretenţii, avem multe indisponibilităţi, e greu să joci cu jucători pe alte posturi, să improvizezi tot timpul. Pe bancă am avut nume, nu jucători, jumătate erau nerefăcuţi complet”, a declarat antrenorul Botoşaniului la o televiziune de sport.

„Lupii” au turbat de fericire! Nu mai vorbesc decît de victorie la Dinamo!

“Nu sînt mulţumit, nu jucăm ce repetăm la antrenamente. Nu comentez arbitrajul. Marius Criotoru a deja istorie, a ales să plece la altă echipă, ştiam că e în discuţii cu ei, nu mai vreau să vorbesc despre el”, a mai spus Grozavu.

VIDEO. Simona, VICTORIA 300 din carieră! Mii de români au aclamat-o

Gabriel Vaşvari a fost cel mai periculos jucător al lui FC Botoşani la Ploieşti, fiind de două ori la cîţiva milimetri de gol.

“Din păcate n-am reuşit să legăm două rezultate pozitive pentru că am întîlnit o echipă foarte bună aici la Ploieşti. Nu ştiu de ce a plecat Marius (n.r. – Croitoru), nu ne-a spus nimeni nimic. Din păcate jocul nostru n-a fost ceea ce am vrut noi să fie. dacă aveam puţin noroc, marcam şi poate că nu pierdeam meciul, dar asta este, urmează meciul cu Pandurii acasă şi eu sînt convins că putem să învingem Pandurii la Botoşani”. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri