Fotbal intern

Fotbaliștii pe care Gigi Becali îi scoate din echipă după FCSB-Concordia 0-1

08.10.2018 | 00:29
Fotbalistii pe care Gigi Becali ii scoate din echipa dupa FCSBConcordia 01

Patronul FCSB, Gigi Becali, s-a arătat mulțumit de prestația echipei sale, chiar dacă roș-albaștrii au pierdut cu Concordia Chiajna, scor 0-1. Cu toate acestea, mai mulți jucători au intrat în colimatorul lui Becali.

Primul pe care Becali l-a criticat a fost Florin Tănase. Fostul căpitan al FCSB va privi cel mai probabil meciul cu Craiova de pe bancă și îi va face loc lui Florinel Coman: Până acum m-a durut sufletul de Coman, ca să joace Tănase. De acum, o să mă doară de el. Ce putea să facă Moruțan singur? A driblat, i-a dat pasă de gol lui Florin Tănase. Ce poate să facă singur? Lasă că Florin Tănase o să dea altă dată, că cu Craiova nu cred că o să aibă posibilitatea să mai dea. Nu mi-a plăcut de Tănase și de Man, asta e concluzia.”

Ce jucători mai scoate Becali din echipă, după FCSB-Concordia 0-1

Patronul FCSB crede că și Dennis Man trebuie să muncească mai mult: ”Problema e a lui Tănase și a lui Man. Dacă Man crede că joacă din talent, el nu e mare talent. Dacă nu muncește și luptă, o să facă banca. E Roman acolo, care oricând poate juca în locul lui.”

De asemenea, Gigi Becali i-a criticat și pe jucătorii de pe flancuri. „Nu sunt mulțumit nici de Benzar, nici de Junior Morais, benzile nu mi-au plăcut.”

Cât despre Lucian Filip în centrul apărării, Becali a spus că: „Mi-a plăcut de Filip fundaș central. Nu mai iau niciun jucător, nimic! Nu am văzut o asemenea greșeală la Planic. Ce a vrut să facă acolo? Doamne ferește!”