Sport

Cine sunt jucătorii ucraineni care pot veni să joace la FCSB! Căpitanul lui Dinamo Kiev, cotat la 5 milioane de euro, e cap de listă

Gigi Becali a anunțat că FCSB va găzdui la baza din Berceni mai mulți jucători ucraineni U21, dar și trei jucători de top ai naționalei mari a țării vecine.
22.03.2022 | 21:44
Cine sunt jucatorii ucraineni care pot veni sa joace la FCSB Capitanul lui Dinamo Kiev cotat la 5 milioane de euro e cap de lista
Cine sunt jucătorii ucraineni care pot veni să joace la FCSB. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Deși, inițial patronul FCSB-ului susținea că pot veni chiar trei jucători pe care să-i legitimeze, regulamentul în vigoare îi permită să aleagă doar doi dintre aceștia.

Cine sunt jucătorii ucraineni care pot veni să joace la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit numele a doi jucători din cei trei care pot să se antreneze cu FCSB, aceștia fiind Taras Stepanenko, fundașul lui Șahtior Donețk și Sergiy Sidorciuk, căpitanul lui Dinamo Kiev.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Ilie Dumitrescu l-a găsit și pe al treilea jucător de care vorbea Gigi Becali. Este vorba despre Sergiy Krivtsov, fundașul central al lui Șahtior Donețk.

Sergiy Krivtsov – este un fundaș central cu 30 de prezențe în naționala Ucrainei, care a evoluat toată cariera pentru două echipe: Metalurg Zaporizhya și Șahtior Donețk.

ADVERTISEMENT

Din 2010, Krivtsov este fundașul lui Șahtior și a fost de-a lungul anilor și sub comanda lui Mircea Lucescu, alături de care a câștigat multe trofee în Ucraina.

  • 31 de ani are Sergiy Krivtsov
  • 3.000.000 de euro este cota de piață a lui Sergiy Krivtsov, conform transfermarkt.com
  • „Al treilea jucător este probabil Sergiy Krivtsov. El e fundaș central și cred că la el s-a referit Gigi Becali” – Ilie Dumitrescu
ADVERTISEMENT
Serghei Kryvtsov. Sursă foto: wikipedia.com
Serghei Kryvtsov. Sursă foto: wikipedia.com

Taras Stepanenko – este mijlocașul defensiv al lui Șahtior Donețk, care, la fel ca Sergiy Krivtsov, a sosit în 2010, tot de la Metalurg Zaporizhya.

A strâns 69 de selecții pentru naționala Ucrainei, pentru care a reușit să înscrie de patru ori.

ADVERTISEMENT
  • 32 de ani are Taras Stepanenko
  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Taras Stepanenko, conform transfermarkt.com
Taras Stepanenko. Sursă foto: wikimedia.com
Taras Stepanenko. Sursă foto: wikimedia.com

Sergiy Sidorciuk, căpitanul lui Dinamo Kiev, dorit de FCSB

Sergiy Sidorciuk – este tot un produs al Academiei de Fotbal de la Metalurg Zaporizhya, care a plecat mai târziu decât Stepanenko și Krivtsov de la club care l-a lansat în fotbal, adică în 2013 și a ales să plece la Dinamo Kiev.

Serghei Sydorchuk. Sursă foto: haber.com
Serghei Sydorchuk. Sursă foto: haber.com

De-a lungul timpului, Sidorchuk a devenit o certitudine la mijlocul terenului și pentru naționala Ucrainei, pentru care are 47 de selecții și 3 goluri marcate.

Mircea Lucescu așa mi-a spus, că vor să vină ei și vor semna un contract pe două luni. Deci Sidorciuk, Stepanenko și încă un jucător.

Căpitanul de echipă poate juca în locul lui Edjouma și în locul lui Șut. Iar de un fundaș central avem nevoie. Eu le pot da bani doar dacă luăm campionatul, ei oricum sunt milionari.

Eu îi las să se antreneze, dacă vin să joace să vină, dacă nu, nu. E un ajutor dezinteresat din partea mea!”, a declarat Gigi Becali, la TV DigiSport.

  • 30 de ani are Sergiy Sidorciuk
  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Sergiy Sidorciuk, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,38 este cota pentru ”peste 1,5 goluri FCSB”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: