Fotbal intern

Vicecampioana, obligată să-şi plătească jucătorii! Cu o singură excepţie! Vezi motivul!

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF a obligat clubul ASA Tîrgu Mureş la plata restanţelor financiare către cinci jucători, informează site-ul oficial al Ligii...
20.08.2015 | 14:28
Vicecampioana, obligată să-şi plătească jucătorii! Cu o singură excepţie! Vezi motivul!

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF a obligat clubul ASA Tîrgu Mureş la plata restanţelor financiare către cinci jucători, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Gruparea ardeleană va trebui să achite drepturile financiare restante foştilor săi jucători, Janos Szekely, Claudiu Voiculeţ, Dorin Goga, Claudiu Bumba, dar şi lui Ionuţ Balaur, fotbalist care se află şi acum în lotul condus de Vasile Miriuţă.

ULTIMA ORĂ: Raul Rusescu e liber de contract! Cine-l ofertează

În ceea ce priveşte litigiul deschis de Ianis Zicu pentru recuperarea datoriilor de la ASA Tîrgu Mureş, membrii CNSL au luat act de renunţarea la judecată a fotbalistului.

„ZÎNA” şi „ELVIS de România”, în vizorul FISCULUI! Ce-i aşteaptă!

Şi Astra Giurgiu a fost obligată de CNSL la plata drepturilor restante aferente perioadei 1 februarie 2015 – 30 iunie 2015 fostului jucător Hubert Wolakiewicz. Fundaşul polonez a fost şi el obligat la plata taxei de procedură şi a onorariului de avocat.

Vestea care l-a lăsat fără cuvinte! Ce i-a transmis soţia lui Mirel!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri