Fotbal international

Jucătorii Angliei i-au pus gând rău lui Kylian Mbappe înainte de Franța – Anglia de la Cupa Mondială: „Nu îi voi întinde un covor roșu”

Fotbaliștii din echipa Angliei își iau măsuri de precauție în privința lui Kylian Mbappe înainte de confruntarea cu Franța din sferturile Cupei Mondiale.
07.12.2022 | 22:05
Jucatorii Angliei iau pus gand rau lui Kylian Mbappe inainte de Franta  Anglia de la Cupa Mondiala Nu ii voi intinde un covor rosu
Jucătorii Angliei i-au pus gând rău Kylian Mbappe înainte de Franța - Anglia. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Franța și Anglia se înfruntă pentru un loc în careul de ași la Cupa Mondială din Qatar. Fotbaliștii din naționala Albionului sunt conștienți că principalul inamic este Kylian Mbappe, golgheterul Cupei Mondiale. Kyle Walker, care va încerca să-i țină piept atacantului francez, i-a pus gând rău înaintea meciului de sâmbătă, 10 decembrie, ora 21:00.

Kyle Walker nu-l menajează pe superstarul Franței: „Meciul nu este Anglia vs Mbappe, ci Anglia vs Franța”

Kyle Walker, fundașul dreapta al Angliei și cel care este desemnat să-l oprească pe Kylian Mbappe, a precizat că îi va face viața grea atacantului francez în meciul din sferturile de finală. Cei doi fotbaliști se cunosc foarte bine în urma duelurilor dintre Manchester City și PSG din Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Fundașul în vârstă de 32 de ani care a fost integralist în partida din optimi cu Senegal a dezvăluit că va face tot posibilul pentru a-l opri pe golgheterul Cupei Mondiale din Qatar.

Meciul nu este Anglia vs Mbappe, ci Anglia vs Franța. Vom acorda respect, dar nu voi întinde un covor roșu pentru ca el să marcheze”.

ADVERTISEMENT

Kyle Walker i-a pus gând rău lui Kylian Mbappe înainte de Franța – Anglia de la Cupa Mondială

„Înțeleg ce trebuie să-l opresc. Probabil că este mai ușor de spus decât de făcut, dar nu mă subestimez. Am mai întâlnit jucători grozavi, așa că îl tratez ca pe un alt joc. 

Îi voi acorda respectul pe care îl merită, dar nu prea mult pentru că aceasta este Anglia. Niciun jucător nu face o echipă. Acesta nu este tenis, nu este un sport solo”, a declarat Kyle Walker, citat de Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Presa din Anglia susține că fundașul lui Manchester City este singurul fotbalist din lotul britanicilor care îl poate opri pe Kylian Mbappe. Gary Lineker, fostul fotbalist al Albionului, l-a sfătuit pe Gareth Southgate să îl menajeze pe fundaș în meciul cu Senegal.

Anglia, un singur succes în fața Franței în ultimii 23 de ani

Anglia va încerca să câștige primul trofeu mondial din 1966 încoace, însă selecționata Albionului va avea o misiune foarte grea pentru că în sferturile de finală va întâlni Franța, campioana mondială en-titre.

ADVERTISEMENT

Istoria nu este de partea echipei lui Gareth Southgate. Este al treilea duel la Cupa Mondială între cele două formații europene. Primul duel a avut loc în 1966, când Anglia era încoronată campioană mondială. Britanicii reușeau să se impună cu 2-0.

A doua oară a avut loc în 1982 când tot Anglia câștiga partida, scor 3-1. Totuși, comparând duelurile dintre cele două formații în ultimii 23 de ani, echipa „Cocoșului Galic” a câștigat de cinci ori, în timp ce Anglia s-a impus o singură dată.

ADVERTISEMENT