Nicio categorie

Jucătorii argentinieni au cântat cu fanii înainte de meciul cu Nigeria. Video

26.06.2018 | 13:04
Jucătorii Argentinei au cântat cu fanii înainte de meciul cu Nigeria. Vedetele, în frunte cu Messi, au rămas în camere
ADVERTISEMENT

Jucătorii argentinieni au coborât din camerele de hotel la Sankt Petersburg şi cântat împreună cu fanii înainte de meciul cu Nigeria. Partida cu Nigeria este vitală pentru viitorul “pumelor” la acest turneu final de Campionat Mondial, Leo Messi şi colegii săi neavând decât o singură variantă: victoria.

Mii de hinchas, cum sunt numiţi suporterii Argentinei, s-au adunat în faţa hotelului din Sankt Petersburg în care este cazată delegaţia sud-americanilor, creând o atmosferă absolut extraordinară de susţinere a echipei. Fanii au înţeles şi ei că trebuie repede uitat tot ce a fost până acum şi că tot ceea ce contează este rezultatul meciului cu Nigeria. 

ADVERTISEMENT

Jucătorii argentinieni au cântat cu fanii înainte de meciul cu Nigeria. Vedetele nu au venit

Nu toţi componenţii lotului au coborât pentru a veni alături de suporteri. De fapt, numele importante au preferat să rămână la ferestre sau pur şi simplu să nu se implice în nici un fel în fiesta suporterilor. Messi, Mascherano. Dybala. Higuain, Di Maria, Banega şi Aguero nu au venit, deşi li s-a scandat îndelung numele.

Cei care au simţit nevoia unei băi de mulţime au fost jucătorii din aşa zisa linie a doua valorică: Salvio, Enzo Perez, Rojo, Guzman, Armani, Fazio, Ansaldi, Biglia și Tagliafico. Atmosfera a fost de-a dreptul fabuloasă şi la un moment jucătorii au reuşit să facă rost de o tobă, participând efectiv la sărbătoarea fanilor.

ADVERTISEMENT
Jucătorii Argentinei au cântat cu fanii înainte de meciul cu Nigeria. Au fost prezenţi Salvio, Armani, Rojo, Guzman, Fabio şi alţii. În imagine jucătorii cântă şi bat în tobă
Jucătorii Argentinei au cântat cu fanii înainte de meciul cu Nigeria. Au fost prezenţi Salvio, Armani, Rojo, Guzman, Fabio şi alţii
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri