Fotbal intern

Jucătorii Astrei, debusolaţi după umilinţa în faţa lui CFR Cluj: “Nu am avut ambiţie”

Autor: Razvan Nicolae | 06.05.2019 | 23:19
Jucătorii Astrei, debusolaţi după umilinţa în faţa lui CFR Cluj:
Jucătorii Astrei, debusolaţi după umilinţa în faţa lui CFR Cluj (sursă foto: sportpictures.eu)

Jucătorii Astrei au fost debusolaţi după umilinţa suferită în faţa lui CFR Cluj. Campioana României a învins formaţia antreantă de Costel Enache, scor 5-1, iar clujenii sunt aproape de câştigarea celui de-al doilea titlu consecutiv în Liga 1 Betano. “Astralii” se gândesc la finala Cupei României şi erau dezamăgiţi de rezultatul obţinut pe teren propriu.

Jucătorii Astrei, debusolaţi după umilinţa în faţa lui CFR Cluj

Jucătorii Astrei erau debusolaţi după umilinţa în faţa lui CFR Cluj, iar Azdren Llullaku a fost primul fotbalist al gazdelor care a vorbit la finalul partidei de la Giurgiu. Autorul singurului gol al echipei antrenate de Costel Enache a susţinut că el şi colegii au picat în momentul în care clujenii au înscris al treilea gol.

“Nu am avut ambiţie şi când întâlneşti o echipă ca CFR iei cinci goluri. Noi ne dorim să câştigăm toate meciurile. Ne gândim acum mai mult la cupă, este un obiectiv important pentru noi. Mai avem două meciuri importante şi trebuie să fim concentraţi. Am sperat că vor reveni după golul meu. Ei au dat rapid al treilea gol şi acolo s-a închis meciul. CFR are faţă de campioană, dar şi FCSB joacă bine. Va fi o luptă strânsă. Am avut o dicuţie cu Alibec la penalty. Am bătut eu acum, următorul e al lui”, a declarat Azdren Llullaku.

Costel Enache: “E un moment greu de gestionat”

La finalul meciului Astra – CFR Cluj 1-5, Costel Enache a analizat jocul elevilor săi şi a susţinut că este un moment greu pentru echipa pe care o antrenează. În plus, tehnicianul de 46 de ani speră ca rezultatul de luni seară să nu afecteze moralul jucătorilor săi.

“E un moment greu de gestionat. Cu greu mai găsesc resurse. Am avut un moment în care am sperat, după golul lui Llullaku. Am primit al treilea gol şi am cedat total. Nu poate fi pusă la îndoială victoria lui CFR Cluj. Nu am menajat niciun jucător, avem 16 jucători de câmp. Este foarte greu, lucrurile nu se pot schimba bătând din palme. Diferenţa de scor din seara poate aduce o undă de neîncredere în cadrul echipei. FCSB şi CFR Cluj sunt două echipe care îşi merită poziţia. Sunt două echipe cu stiluri diferite”, a spus Costel Enache.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!