Fotbal intern

Jucătorii Astrei Giurgiu au făcut show în vestiar după remiza cu CFR Cluj. VIDEO

17.02.2019 | 09:33
Jucatorii Astrei Giurgiu au facut show in vestiar dupa remiza cu CFR Cluj VIDEO

Astra Giurgiu a reușit să obțină un punct pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, scor 1-1, cu CFR Cluj, în etapa 24 din Liga 1 Betano, iar jucătorii grupării din Giurgiu au făcut show în vestiar la finalul partidei. VEZI VIDEO MAI JOS!

Astra Giurgiu a reușit să o încurce pe CFR Cluj în runda 24 chiar pe terenul ardelenilor. Andrei Mureșan a deschis scorul în minutul 53 al partidei care a avut loc pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, dar în minutul 74 Denis Alibec a pasat scurt pentru Radunovic, iar șutul fundașului se oprește în plasa porții lui Arlausikis, deviat fiind și de Emmanuel Culio, jucător care a fost la un pas de bătaie cu Hoban înaintea duelului cu gruparea giurgiuveană.

Jucătorii lui Costel Enache au făcut show în vestiar după CFR Cluj – Astra Giurgiu 1-1

Imediat după ce arbitrul Marcel Bîrsan a fluierat finalul partidei dintre CFR Cluj și Astra, jucătorii echipei din Giurgiu s-au îndreptat către vestiarul oaspeților și au făcut show. Aceștia au cântat minute în șir, au făcut zgomot cu ajutorul ușilor dulapurilor și chiar s-au urcat pe masa de masaj aflată în mijlocul vestiarului.

Un punct cât o victorie, la Cluj

Gepostet von Astra Giurgiu am Samstag, 16. Februar 2019

Cu punctul obținut pe terenul celor de la CFR Cluj, Astra Giurgiu a adunat 36 de puncte și se află pe poziția a 4-a în clasamentul Ligii 1 Betano înainte cu două etape de finalul sezonului regulat. Giurgiuvenii mai au de jucat pe teren propriu cu Hermannstadt, sâmbătă, 23 februarie, de la ora 17.00, în etapa 25, iar în ultima rundă se va deplasa pe terenul lui Universitatea Craiova.

Fază de joc din meciul CFR Cluj - Astra Giurgiu 1-1
Fază de joc din meciul CFR Cluj – Astra Giurgiu 1-1

De partea cealaltă, CFR Cluj a rămas pe locul 1 în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 48 de puncte, la trei în fața locului secund ocupat de FCSB, dar grupare antrenată de Mihai Teja are un meci în minus. Ardelenii au bifat în 24 de meciuri 13 victorii, 9 remize și 2 înfrângeri.

  • 36 de puncte a adunat Astra Giurgiu în 24 de meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019