Fotbal intern

Jucătorii Astrei reacționează după arestarea lui Ioan Niculae: ”Președintele a îndeplinit tot ce ne-a promis”

20.02.2021 | 15:59
Jucatorii Astrei reactioneaza dupa arestarea lui Ioan Niculae Presedintele a indeplinit tot ce nea promis
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei Astra Giurgiu au început să reacționeze după arestarea patronului Ioan Niculae și cred că acest fapt nu va influența viața clubului.

Omul de afaceri, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, instigare la spălare de bani și cumpărare de influență, a fost reținut chiar pe aeroport la sosirea din Italia.

ADVERTISEMENT

În aprilie 2015, Niculae a fost condamnat definitiv la doi ani și șase luni de închisoare cu executare, în dosarul ”Mită pentru PSD”, iar un an mai târziu, Astra, care la acea vreme era condusă de pe bancă de Marius Șumudică, a reușit să câștige primul și singurul titlu din istoria clubului.

Arestarea lui Ioan Niculae nu îi sperie pe jucătorii Astrei

”Noi, jucătorii, știm că șeful a fost judecat și am primit vestea condamnării la cinci ani de închisoare. Am citit. Președintele a vorbit cu noi și ne-a spus că nu sunt probleme. Clubul continuă să joace și fără proprietar”, a declarat Dario Canadjija, jucător la Astra Giurgiu, despre arestarea lui Ioan Niculae.

ADVERTISEMENT

”Oricum, patronul nu se băga la echipă și nici nu discuta cu jucătorii. Am luat contact cu el doar la începutul sezonului. Vom vedea ce se va întâmpla, dar președintele a îndeplinit tot ce ne-a promis până acum. Cred că se va întâmpla la fel și de acum”, a mai spus mijlocașul croat, conform index.hr.

Canadjija a vorbit și despre întârzierile salariale de la Astra: ”E o întârziere mică la plata salariilor, dar asta se întâmplă de câțiva ani. Uneori, nu ne dau salariile două luni, iar apoi plătesc totul. Băieții care joacă aici dinaintea mea au înțeles cum merg lucrurile”.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Astrei, neplătiți de două luni

”Aici se dau bonusuri pentru ultima victorie, de exemplu. E adevărat că acum nu suntem plătiți de două luni, dar știu că în Turcia se întâmplă la fel, la cluburile mari, care au restanțe spre jucători și de cinci luni. Așa merg lucrurile în aceste țări”, a încheiat croatul.

Problemele la Astra Giurgiu par să nu mai contenească. După ce echipa a fost lovită de un scandal de dopaj în toamna lui 2020, iar problemele financiare au dus la greva jucătorilor, patronul Ioan Niculae a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al echipei Astra Giurgiu, Constantin Budescu, a transmis un mesaj de susținere din Golf pentru patronul Ioan Niculae, după ce acesta a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

ADVERTISEMENT
Tags: