Jucătorii Rapidului au luat foc: “Patronul ne minte! Vinovaţii să răspundă în faţa legii!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
20/07/2016, 20:06
Jucătorii Rapidului au luat foc: “Patronul ne minte! Vinovaţii să răspundă în faţa legii!”

Virgil Drăghia, Iulian Popa şi Raul Costin au vorbit despre situaţia dramatică a Rapidului:

“E clar că Rapid dispare, va rămîne în faliment. În situaţia asta nici banii nu-i vom recupera, dar cel mai trist e că dispare acest club. Toată viaţa mea e legată de Rapid. Am tot sperat că se va rezolva situaţia, deşi mă aşteptam să se ajungă aici. Sînt foarte afectat… Acum, noi jucătorii, trebuie să ne orientăm către alte angajamente. Suporterii trebuie să rămînă cu Rapidul în suflet, pentru că doar aşa mai poate exista această echipă. Iar cei care sînt vinovaţi că s-a ajuns aici, să răspundă în faţa legii”, a spus Virgil Drăghia.

“Am trăit ultima lună cu speranţă, dar am fost minţiţi tot timpul că va fi bine. Am fost chemaţi de acasă acum 3 zile că vom juca în Liga 1. Cu toţii am sperat, ne-am ataşat de echipă şi am crezut că se poate să jucăm în Liga 1. Ne-am luat la revedere de la Dan Alexa şi de la oamenii de aici. Noi am refuzat alte oferte pentru a rămîne la Rapid… Patronul ne minte de o lună că se va rezolva situaţia. Dar probabil că n-a putut face mai mult”, a spus Raul Costin.

“Ne pare foarte rău pentru această echipă minunată. Aceste lucruri însă nu depind de noi. Ne-am făcut datoria, am tras de noi să promovăm şi să participăm în prima ligă, dar din păcate nu s-a putut şi trebuie să plecăm acasă. Ne-am bucurat cu 10.000 de suporteri că am promovat, iar azi aflăm că nu jucăm în Liga 1. E frustrant şi cred că numai în România se poate aşa ceva. Cel mai important moment din cariera mea a fost cînd pe Giuleşti mi s-a strigat numele. Încă nu realizez ce se întîmplă la acest club. Dar nu e vina noastră, cei care sînt vinovaţi ar trebui să şi-o asume.

Noi am venit aici pentru Dan Alexa. Zilele trecute am venit încrezători, pentru că am crezut că dacă ne cheamă aici înseamnă că sînt şanse mari să jucăm în Liga 1. Mi-am asumat acest risc, pentru că loturile s-au cam făcut la noi, dar voi vedea zilele acestea ce voi face”, a declarat Popa

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×